MMA

Τι είδαμε στη ζύγιση του UFC Ρότερνταμ

Τι είδαμε στη ζύγιση του UFC Ρότερνταμ

Δείτε τι έγινε το Σάββατο (7/5) στη Media day του UFCστην Ολλανδία. Το Q&A των Gustafsson, Mousasi και Chiesa.

Αν χτες στη Media day του UFC ήμασταν επηρεασμένοι από το αρχικό σοκ της πρώτης συμμετοχής στις διαδικασίες του UFC, σήμερα πήγαμε στο στάδιο Ahoy για το Q&A των Gustafsson, Mousasi και Chiesa πλήρως συνειδητοποιημένοι ότι ζούμε κάτι που μέχρι πέρυσι μας φαινόταν τόσο μακρινό.

Όταν φτάσαμε στο γήπεδο και είδαμε την λαοθάλασσα απέξω που περίμενε να μπει μέσα όλα ξαφνικά μύρισαν αγωνιστική ημέρα, Το ... "πρόγευμα" είχε έναν εξονυχιστικό έλεγχο από ψηλούς Ολλανδούς 2 μέτρων και 6 εκατοστών σε ύψος (αν τεντωθώ όπως μας είπε αστειευόμενος ένας από αυτούς τους ψηλούλιδες security).

Αφού περάσαμε με επιτυχία τον έλεγχο κατευθυνθήκαμε στο Media room όπου οι τρεις παραπάνω αθλητές μιλούσαν στα Μέσα ένας ένας, δυστυχώς ο χρόνος ήταν ελάχιστος και τα Μέσα πολλά και δεν προλάβαμε όλοι να κάνουμε ερωτήσεις αν και θέλαμε να ρωτήσουμε τον Σουηδό για την περυσινή του εξόρμηση στην Ελλάδα αλλά και την πρόβλεψη του για το Jones vs Cormier 2. Το τελευταίο μας το απάντησε λίγο αργότερα στο QnA αλλά όλα με την σειρά τους.

Ο Alexander Gustafsson απαντάει σε ερωτήσεις όμορφης συναδέλλφου πριν το Q&A. #ufc #holland #instadaily #instagram #fight #monsterenergy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης www.fightsports.gr (@fightsportsgreece) στις

O gegard @mousasi μιλάει με συνάδελφο πριν το QnA #monsterenergy #ufcgreece #instagram #instadaily #rotterdam #holland #ufc

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης www.fightsports.gr (@fightsportsgreece) στις

Αμέσως μετά κατεβήκαμε στην αρένα όπου καθίσαμε μπροστά από όλα τον κόσμο λίγα μέτρα από την σκηνή και πραγματικά η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με μόλις το 1/10 του κόσμου που θα δούμε αύριο και μόλις 1/4 του σταδίου ανοιχτό σε εμάς, ήταν εντυπωσιακή, ο παλμός είναι απίστευτος αφού μιλάμε για χιλιάδες πορωμένους UFC fans μαζί.

Gustafsson, Mousasi και Chiesa ανέβηκαν στη σκηνή για το QnA και επιβεβαίωσαν το πόσο επαγγελματίες και ακομπλεξάριστοι είναι οι περισσότεροι μαχητές του UFC. ΠΧ, κάποιος ρώτησε τον Gustaffson ποιος βαράει πιο δυνατά ο Jones ή ο Cormier και είπε κανείς από τους δύο, και μετά τον ξαναρωτάει "O Rumble Johnson" και ο Σουηδός γελώντας απάντησε ότι γι αυτόν δεν μπορεί να πει κάτι (ο Johnson τον έβγαλε νοκ άουτ...).

Ο δικός μας Μάνος Ναβροζίδης έκανε ερώτηση για τις σκέψειςτου για το Jones vs Cormier 2 και ο Gus απάντησε ότι είναι πολύ μεγάλο ματς και ο Jones ο κορυφαίος Pound for pound στον κόσμο αλλά συμπαθεί τον DC και θέλει να κερδίσει αυτός.

Μπορείτε να βρείτε όλο το QnA στο σάιτ του UFC στο Youtube.

Εκεί κάναμε ένα διάλειμμα και αμέσως μετά περάσαμε στην ζύγιση και εκεί πραγματικά ο κόσμος πήρε φωτιά, οι μουσική ανέβηκε και άρχισαν να βγαίνουν οι μαχητές ένας ένας. Κάτι που δεν παρατήρησα σε τέτοιο βαθμό πίσω από την οθόνη, είναι το πόσο γούσταραν οι μαχητές ακόμη και αφυδατωμένοι και πεινασμένοι, την παρουσία τους εκεί και το έδειξαν. Φορούσαν μάσκες, περίεργα εξαρτήματα, χόρευαν, γελούσαν, έπαιζαν με τον κόσμο και δεν νοιαζόντουσαν ότι όλα αυτά του έκαναν λιγότερο σοβαρούς ή λιγότερο "αθλητές".

Τα Octagon Girls ήταν πολύ όμορφα και από κοντα έστω καιμε αυτό το επαγγελματικό, κολλημένο στο πρόσωπο χαμόγελο. Στην είσοδο το UFC είχε εκτός από το Gift shop με αυθεντικά ρούχα και εξοπλισμό με τιμές Ολλανδίας, όχι Ελλάδας. (2.5 ευρώ το μικρό μπουκαλάκι νερό στο ρότερνταμ δεν βγαίνουμε!)

Είχε επίσης στημένα PS4 και XBOX όπου οπαδοί δοκίμασαν τα παιχνίδια ενώ όμορφα ring girls της Monster βγάζαν σέξι φωτό με άλλους οπαδούς. Γενικότερα φοβερή εμπειρία και αύριο θα είναι φυσικά το κυρίως γεύμα και θα σας μεταφέρουμε ζωντάνα όσα περισσότερα μπορούμε, ειδικά αν έχει διαθέσιμο Wifi δίπλα στο κλουβί.

ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ!

UFC BABY!

ufc octagon girls και @brucebufferufc @kennyflorian @ufc @ufceurope #ufc #ufcgreece #rotterdam #instadaily #instagram #holland #monsterenergy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης www.fightsports.gr (@fightsportsgreece) στις

the voice of the octagon @brucebufferufc #monsterenergy #ufcgreece #ufc #holland #rotterdam #instadaily #instagram

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης www.fightsports.gr (@fightsportsgreece) στις

Στην είσοδο για λίγο χαλάρωμα με EA UFC 2 #monsterenergy #holland #instagram #instadaily #rotterdam #ufc #ufcgreece @monsterenergy @ufc @ufceurope

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης www.fightsports.gr (@fightsportsgreece) στις

O Dana White των φτωχών #ufc #ufcgreece #rotterdam #instadaily #instagram #monsterenergy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης www.fightsports.gr (@fightsportsgreece) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν MMAer (ΒΙΝΤΕΟ)
Ολυμπιονίκης της πάλης πλακώνεται με 7 αστυνομικούς στη μέση του δρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο ΜΜΑ Hitman: Από παγκόσμιος πρωταθλητής εκτελεστής της μαφίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ