MMA

Θύμα ρατσιστικών επιθέσεων στο ίντερνετ πρωταθλητής του UFC

Θύμα ρατσιστικών επιθέσεων στο ίντερνετ πρωταθλητής του UFC

Ρατσιστικά σχόλια και ύβρεις φαίνεται ότι επιφύλασσε στον Tyrone Woodley η νέα του πορεία ως welterweight πρωταθλητής του UFC μετά την σπουδαία νίκη του επί του Robbie Lawler.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο podcast , η κριτική που δεχόταν πριν παίξει για την ζώνη και παρά την αδιαμφισβήτητη νίκη του, έχει ξεφύγει τον τελευταίο μήνα που ως πρωταθλητής δέχεται το ένα ρατσιστικό σχόλιο μετά το άλλο.

"Ως πρωταθλητής μπορώ να σου πω από προσωπική εμπειρία ότι οι τρεις τελευταίες βδομάδες της ζωής μου ήταν εντελώς αντίθετες από αυτό που θα νόμιζες. Κόσμος που με βρίζει και λέει ότι φοβάμε τον τάδε αθλητή. Λέω, μόλις έπαιξα πριν μια ώρα, μόλις πήρα την ζώνη και υπάρχει κόσμος που θέλει να μου την αφαιρέσει το UFC. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας που την κατέκτησα. Υπάρχει και κόσμος που με αποκαλεί "ni**er" και πίθηκο και όλα αυτά τα ρατσιστικά. Τους διαγράφω και αυτοί φτιάχνουν άλλον προφίλ και επανέρχονται. Ο κόσμος ξοδεύει τόσες ώρες από την μέρα του για να είναι αρνητικός. Κάποιοι από αυτούς όλη μέρα πάνε σε αφροαμερικάνους αθλητές και τους προσβάλουν ρατσιστικά."

O Woodley είναι ο τρίτος αφροαμερικάνος πρωταθλητής του UFC , μετά τους Cormier και Mighty Mouse.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)
Σοκ και δέος: Το καυτό Ring Girl του M-1 θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Fat Joe: «Δέκα μπράβοι μας παρακαλούσαν να σταματήσουμε τον άγριο και ξυπόλητο Mike Tyson!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ