MMA

Τhomas "Τommy Karate" Pitera: Ο Serial Killer που τους τελείωνε με Καράτε!

Τhomas "Τommy Karate" Pitera: Ο Serial Killer που τους τελείωνε με Καράτε!

Ο Thomas Pitera ανήκε στην ομάδα τον Bonnano, μία οικογένεια που φημιζόταν για τις μαφιόζικες μεθόδους της και εκείνος ήταν το λεγόμενο εκτελεστικό όργανο.

Η φήμη του «Tommy” εξαπλώθηκε γρήγορα καθώς τα θύματα του υπέκυπταν μετά από σαδιστικούς βασανισμούς και πολύ… ξύλο. Ήταν κατηγορούμενος για πάνω από 60 φόνους, ενώ τα απίστευτα skills του στο Καράτε του έδωσαν το προσωνύμιο “Tommy Karate”.

Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη, σε μία γειτονιά του Μπρούκλιν. Είχε πολύ λεπτή φωνή και μάλιστα ήταν ένας από τους τρόπους που η CIA ταυτοποιούσε την φωνή του, αφού όταν τους βασάνιζε είχε το βίτσιο να τους μαγνητοφωνεί! Μεγάλο του πρότυπο ο Bruce Lee. Αυτός άλλωστε ήταν το κίνητρο του, για να ξεκινήσει τις πολεμικές τέχνες. Έφυγε για δύο χρόνια στο Τόκιο ώστε να ζήσει επακριβώς τον τρόπο ζωής τον καρατέκα.

Έμαθε να χειρίζεται όπλα, ενώ κατέβηκε και σε αγώνες όπου συνέτριψε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του. Όσο ήταν στην Ιαπωνία άφησε το μαλλί του μακρύ για να μοιάζει στον Bruce Lee. Όταν ο Pitera επέστρεψε από την Ιαπωνία ενσωματώθηκε στους Bonano αφού είχε όλα τα κριτήρια. Στυγνός, φονιάς και με πολλά skills. Ήταν ένας από τους πιο τρομακτικούς στρατιώτες του δρόμου. Παντρεύτηκε την Celeste Lipari, και έκαναν μία κόρη , την οποία μύησε στο καράτε και της άνοιξε σχολή!

Toν πρώτο του φόνου έκανε το 1988 όταν χτύπησε μέχρι θανάτου τα τον Wilfred «Willie Boy» Johnson, την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν στο αμάξι του. Πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλι τον Gambino Family. Ο λόγος που τον δολοφόνησε ήταν πως ακούστηκε ότι ήταν «καρφί» και σαν χάρη στο μεγαλομαφιόζο Gotti, τον έβγαλε από την μέση. Καθιερώθηκε στην ομάδα τον Bonanno που φημίζονταν για εμπορία ναρκωτικών , φόνους και σωματεμπορία.

Σε μία διαφωνία που είχε με Κολομβιανούς αρχιμαφιόζους τους δολοφόνησε, τους έκοψε σε κομμάτια και τους έθαψε. Τα σώματα τους πάντως έθαψε σε διαφορετικό σημείο από τα κεφάλια! Τους έθαβε όσο πιο βαθιά μπορούσε για να δυσκολεύει τις έρευνες της αστυνομίας και τα κομμάτια τους έβαζε μέσα σε βαλίτσες.

Το κακό του Pitera ήταν ότι ήθελε να κρατάει ένα σουβενίρ από τον καθένα, κάτι που τον πρόδωσε. Το 1990 ο Pitera κατηγορήθηκε ως μεγαλέμπορος ναρκωτικών, του αποδόθηκαν μόνο επτά από τους 60 φόνους που είχε κάνει. Στην κατοχή του βρέθηκε και το βιβλίο Kill or Be Killed, το οποίο ανέφερε λεπτομερώς πως μπορείς να εξολοθρεύσεις κάποιον χωρίς όπλα, όπως και μεθόδους βασανισμού.

Στο δικαστήριο ένας σύντροφος του, ο Frank Gangi, ομολόγησε πως σε όλες τις δολοφονίες εμπλέκεται και ο «Τοmmy Karate”. Eνώ αποκάλυψε πως ο Pitera σκότωσε τον μεγαλομαφιόζο Marek Kucharsky επειδή διαφώνησαν, κόβοντας τον λαιμό του. Καταδικάστηκε αρχικά σε θανατική ποινή, ωστόσο ο δικαστής άλλαξε γνώμη λέγοντας πως κανείς δεν αξίζει να πεθάνει όπως τα θύματα του Pitera. Μέχρι σήμερα ο «Τommy” εκτίει την ισόβια κάθειρξη στο σωφρονιστήριο (USP) Allenwood, στην Πενσυλβάνια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο πιο τρομαχτικός συλλέκτης χρεών της Μεγ. Βρετανίας!

Πυγμάχος σπάει στο ξύλο Thai Fighter!

O πυγμάχος… Hell’s Angel και Son of Anarchy!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ