MMA

Θοδωρής Ριτζάκης: "Στο ερασιτεχνικό παίζω με καλύτερους πυγμάχους"

Θοδωρής Ριτζάκης: "Στο ερασιτεχνικό παίζω με καλύτερους πυγμάχους"

Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στα 69 κιλά ο Θοδωρής Ριτζάκης που την επιστροφή του στο ερασιτεχνικό μποξ, την συνδύασε με πρωτιά. Ο ίδιος μίλησε για την προσπάθεια αυτή.

«Προετοιμάστηκα σκληρά, οπότε ήταν κάτι που περίμενα. Δεν ήταν εύκολο ή δεδομένο, αλλά είμαι ευχαριστημένος από αυτό που έδειξα και πέτυχα τον στόχο μου», τόνισε αρχικά στο fightsports.gr ο Ριτζάκης που αναφέρθηκε στους λόγους που επέστρεψε στο ερασιτεχνικό.

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Αλλά και στις επαγγελματικές διοργανώσεις δεν σου φέρονται καλύτερα. Θέλω να παίζω με τους καλύτερους και στην ομοσπονδία βρίσκονται καλύτεροι αθλητές απ’ ότι στις διοργανώσεις. Επίσης θα μπορέσω να εκπροσωπήσω την χώρα στο εξωτερικό», τόνισε ο αθλητής του Παναθηναϊκού που συμπλήρωσε πως περιμένει την νέα ομοσπονδία που θα αφορά το επαγγελματικό.

«Δεν γίνεται να παίζεις ταυτόχρονα επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, όμως η διεθνής ομοσπονδία φτιάχνει κάτι νέο που αποβλέπω σε αυτό».

Τέλος ο Ριτζάκης μίλησε για τις αγαπημένες του πυγμαχικές στέγες. «Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αϊδινιώτης μπορεί να στηρίξει αθλητές ολόπλευρα και μπορεί να σε εξελίξει σαν παίκτη στην ερασιτεχνική πυγμαχία. Αντίστοιχα ο Λαβδάκης είναι ο καλύτερος για τους επαγγελματικούς αγώνες».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Του την… πέφτουν δύο και τους κάνει «άλογα»!
Koροϊδεύει τον Ζαμπίδη ο Harun Kina!
Όταν ο Sapp έπαιξε με τον δυνατότερο άνθρωπο του κόσμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ