MMA

Θεϊκό κομμάτι ραπ του TUS για τον Conor McGregor

Θεϊκό κομμάτι ραπ του TUS για τον Conor McGregor

O ράπερ με τους ευρηματικούς στίχους του χτυπά ξανά, τούτη την φορά ο TUS, "πιάνει" τον αγαπημένο Conor McGregor και τα επιτεύγματα του στο κλουβί. (VIDEO)

Ο TUS αποκαλεί στο τραγούδι τον εαυτό του "Έλληνα Conor McGregor" με τίτλο "Άρχοντας". Ο Ράπερ από την Πάργα γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1986. Από μικρή ηλικία, του άρεσε να δημιουργεί δικές του ρίμες και γενικότερα ασχολούνταν με τη ραπ μουσική.

Όπως έχει δηλώσει σε μία συνέντευξη του μάλιστα, είχε τη δική του κάρτα ήχου και ηχογραφούσε τα μικρά σε διάρκεια αλλά αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια του. Είχε επίσης δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στην οποία δημοσίευε τα κομμάτια του. Τότε αρκετοί επαγγελματίες του χώρου τον εντόπισαν και πρόσεξαν το ταλέντο του στη ραπ.

Έκανε την πρώτη του επαγγελματική δισκογραφική δουλειά το 2007, με το άλμπουμ "Μάνα Χ Ουρανού". Η επόμενη και σημαντική δισκογραφική του δουλειά, έγινε το 2009.

Ο δίσκος είχε τίτλο "LOONEY TUS" και κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία "Lyra". Στον δίσκο περιέχονται singles αλλά και συνεργασίες με γνωστούς ράπερς όπως τον Μιθριδάτη, τον Υποχθόνιο, τον Θύτη και τον Καταχθόνιο, ενώ την παραγωγή είχε υπογράψει ο Dj Smartie.

Το 2011, κυκλοφόρησε τον δίσκο "Μάνα Χ Ουρανού 2" ενώ την ίδια χρονιά, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φοίβο και κυκλοφόρησε το κομμάτι "Μη ρωτάς πως περνάω", στο οποίο συμμετείχε και ο Ρέμης Ξάντος.

Στην ουσία το κομμάτι αυτό, αποτελεί ένα remake του πρώτου αλλά ανεπίσημου ομώνυμου τραγουδιού του Ρέμη Ξάντου. Το τραγούδι γνώρισε τεράστια επιτυχία, ξεπερνόντας τις 13.000.000 προβολές στο στο Youtube.

Στο διάστημα 2011-2015 έκανε πολλές σπουδαίες συνεργασίες με γνωστούς λαικούς και ραπ καλλιτέχνες όπως το Λευτέρη Πανταζή, τον Άκη Δείξιμο κ.α.

Τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφόρησε το CD με τίτλο "Φιλάκια ", το οποίο περιείχε τραγούδια - συνεργασίες με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως τον Τάσο Μπουγά, τον Βασίλη Τερλέγκα και τον Τριαντάφυλλο.

Το 2016 δημοσίευσε πολλά τραγούδια όπως το hit "Όμορφη Σαλονικιά", σε συνεργασία με τον νεαρό κύπριο τραγουδιστή, Μαρίνο και το τραγούδι "Σεξουαλική παρενόχληση" σε συνεργασία με τον Γιάννη Μποζίδη.

Διαχειρίζεται ένα κανάλι στο Youtube (Tus Tv) το οποίο είναι το Νο 1 κανάλι καλλιτέχνη στην Ελλάδα και ξεπερνά τους 150.000 συνδρομητές.

Συνολικά έχει συνεργαστεί με τους:Βασίλη Τερλέγκα, Φοίβο, Γωγώ Τσαμπά, Γιάννη Θάνο, Ανδρέα Λάμπρου, Υποχθόνιο, Ρέμη Ξάντο, Σέξπυρ, Ελισάβετ Σπανού, Άκη Δείξιμο, Τριαντάφυλλο, Τάσο Μπουγά, Πωλίνα, Μιθριδάτη, Μαρίνο, Ελεάννα Αζούκη, Χαρμάνη, Καταχθόνιο , Λευτέρη Πανταζή , Κώστα Μπίγαλη, Γιάννη Κρητικό, Ντέμη Αναστασιάδη, Δημήτρη Γιώτη, Stoic, Γιάννη Φουστέρη, Σώτη Βολάνη, Χάρη Κωστόπουλο, Μάριο Τσιτσόπουλο, Μαρία Γιαννίκου, Άντζελα Δημητρίου, Βέτα Μπετίνη, Λευτέρη Βαζαίο, Θάνο Καλλίρη, Γιώργο Τσαλίκη, Άννα Ηρακλέους, Dj Smartie, Νίκο Σουλιώτη, Κώστα Λαινά, Ματθαίο Γιαννούλη, Σάκη Βέρρο, Χαρά Βέρρα, Έφη Θώδη, Μικρό Νικόλα, Constantine Cullen, So Tiri, Αντώνη Γαμπιεράκη, Χάρη Ακριτίδη, Cenobite,Διονυσία, Έφη Θώδη και Λίτσα Γιαγκούση, Άρχοντα

Το τραγούδι του με τίτλο «Βουλγάρες» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ότι ψάλλει τον ύμνο του τράφικινγκμε πρόσχημα τη σάτιρα. Μετά το πλήθος αρνητικών δημοσιευμάτων και την κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέση πήρε και η Γενική Γραμματεία Ισότητας, με μια άκρως καταγγελτική ανακοίνωση που επισημαίνει το προφανές: «Η σωματεμπορία είναι έγκλημα και όχι τρόπος ζωής».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Kινέζος μάστερ των πολεμικών τεχνών τραβάει λεωφορείο με τα γεννητικά του όργανα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ