MMA

Θανάσης Κουκουφίκης: "Στις 3 Δεκεμβρίου έχουμε πόλεμο"

Θανάσης Κουκουφίκης: "Στις 3 Δεκεμβρίου έχουμε πόλεμο"

Ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια στην κάρτα του Muay Thai Grand Prixστο Έναστρον Αρένα (3/12)θα είναι το ματς του Θανάση Κουκουφίκη με τον Δήμο Ασημακόπουλο.

Ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια στην κάρτα του Muay Thai Grand Prix της 3ης Δεκεμβρίου στο Έναστρον Αρένα θα είναι το ματς του Θανάση Κουκουφίκη με τον Δήμο Ασημακόπουλο.

Πρόκειται για ένα κλασικό ντέρμπι με δύο από τους καλύτερους μαχητές της χώρας στο ταϊλανδέζικο στυλ. Μιλώντας με τον αθλητή του Χρήστου Σαλατά για το επικείμενο παιχνίδι, τον ρωτήσαμε πως αξιολογεί τον Ασημακόπουλο σαν αντίπαλο κι αν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα γι'αυτόν.

"Η προετοιμασία μου για το Muay Thai Grand Prix κυλάει όπως όλες οι προετοιμασίες μου. Με πολύ ιδρώτα και ώρες στο γυμναστήριο. Για κάθε αντίπαλο έχω ξεχωριστό πλάνο που χτίζουμε με τον δάσκαλο μου Χρήστο Σαλατά. Το ίδιο θα κάνουμε και για τον Ασημακόπουλο",τονίζει αρχικά ο "Koυκ" που δεν πάει με βάρκα το... άγνωστό καθώς έχει μελετήσει τον αντίπαλο του.

"Τον έχω παρακολουθήσει, είναι έμπειρος αθλητής. Εγώ πρέπει να δείξω στις 3 Δεκεμβρίου ότι είμαι ανώτερος ποιοτικά από αυτόν",αναφέρει ενώ υπόσχεται αληθινή μάχη και σκληρό ανταγωνισμό στον κόσμο που θα βρεθεί στο Έναστρον.

"Αν ο κόσμος διψάει για αληθινές Thai μάχες, το παιχνίδι αυτό είναι ιδανικό. Και οι δύο γέρνουμε προς το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο στυλ", επισημαίνει ο μαχητής του Fight Lab που για το τέλος ευχαρίστησε τον γυμναστή του Bασίλη Βλαστάκη(Vis Maxima) με τον οποίο δουλεύει στον τομέα της ενδυνάμωσης και στον στίβο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Απίστευτο ξύλο στα τραπέζια ΜΜΑ διοργάνωσης από ομάδες μοτοσυκλετιστών! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ