MMA

Τετραπλασιάζει την τιμή τηλεοπτικών δικαιωμάτων το UFC!

Τετραπλασιάζει την τιμή τηλεοπτικών δικαιωμάτων το UFC!

To FOX διαθέτει τηλεοπτικά δικαιώματα του UFC και το deal λήγει το 2018 και η νέα διοίκηση υπό τον Ari Emmanuel εκτοξεύει την τιμή.

To FOX διαθέτει τηλεοπτικά δικαιώματα του UFC και το deal λήγει το 2018 και η νέα διοίκηση υπό τον Ari Emmanuel εκτοξεύει την τιμή. Μέχρι και την ημερομηνία που η συμφωνία τελειώνει το FOX πληρώνει τον οργανισμό περίπου 115.000.000 δολάρια το χρόνο, όμως για να συνεχίσει να εκπέμπει το κορυφαίο ΜΜΑ promotion θα χρειαστεί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η νέα τιμή σύμφωνα με τις πληροφορίες Μέσων που καλύπτουν το οικονομικό ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το UFC θα ζητήσει 450.000.000 δολάρια το χρόνο! ( σ.σ. και την παραγωγή στο κανάλι) Δικαίως λένε οι αναλυτές μια και η εξέλιξη του UFC στα media είναι ραγδαία. Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως ίσως το FOX να μην έχει τη δυνατότητα να μπει στη συμφωνία οπότε το ESPN ίσως να κάνει το μπάσιμο!

Ο νέος ιδιοκτήτης του UFC σε πρόσφατο ραντεβού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump

Όπως διαβάζουμε από το Sports Business Journal το ESPN έχασε τον περασμένο μήνα 450.000 συνδρομητές και ψάχνει κάτι δυνατό για να τους επιστρέψει... διπλούς.

Το ESPN θέλει να κάτσει στο τραπέζι με τους διοικούντες το UFC, υπάρχουν όμως δύο εμπόδια:

  1. Το UFC είναι "δεμένο" με ρήτρα στο συμβόλαιο να διαπραγματευτεί πρώτα με το FOX τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.
  2. Το ESPN συνεργάζεται με την Disney και ίσως αυτή να μην δεχτεί να προχωρήσει το deal λόγω των σκηνών βίας.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι ΜΜΑ και συγκεκριμένα το UFC αποτελούν... μαγαζί γωνία για τους τηλεοπτικούς "κολοσσούς" στις ΗΠΑ και όποιος θέλει να εκπέμπει θα πληρώσει ακριβά!

Ο αρθρογράφος του Fightsports Χρήστος Μπάρδας είχε πραγματοποιήσει μία άκρως εμπεριστατωμένη ανάλυση όσον αφορά τους νέους ιδιοκτήτες του UFC και πώς δραστηριοποιούνται στο χώρο των media και των επενδύσεων.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σέξι Ελληνίδα Ταεκβοντίστρια πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και ρίχνει το… Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ