MMA

Τέσσερις επικές μάχες της μεγάλης οθόνης που τα... έσπασαν!

Τέσσερις επικές μάχες της μεγάλης οθόνης που τα... έσπασαν!

Δείτε τις τέσσερις πιο επικές μάχες που απολαύσαμε στη μεγάλη οθόνη (VIDEO).

Είμαστε πραγματικοί σινεφίλ και μία πετυχημένη μάχη σε μία ταινία ιστορική η και δράσης μπορεί να κάνει την διαφορά και να ανέβει στα μάτια του κοινού. Εμείς ψάξαμε τις τέσσερις επικές μάχες που έχουν γίνει στην μεγάλη οθόνη σε ταινίες και σειρές.

300 - First Battle

Ο στρατός των Περσών όπως αναφέρει ο μύθος έκρυβε τον ήλιο...Θέλοντας οι αρχαίοι να δώσουν αλληγορικό ύφος έδειχναν την συντριπτική υπεροχή τους απέναντι στους Σπαρτιάτες που στάθηκαν ηρωικά. Δείτε την πρώτη τους μάχη στην ταινία "Οι 300".

Game of Thrones (Battle of Bastards)

Mας έλειψαν η αλήθεια, οι καλές μάχες στην συγκεκριμένη σειρά που ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Η τελευταία όμως, ονομαζόμενη ως η "μάχη των μπάσταρδων" μας ενθουσίασε!

Vikings The Battle Of Paris

Ήταν η στιγμή που ο πρωταγωνιστής Ragnar Lothbrok οδήγησε τους Βίκινγκς εναντίον των Φράγκων. Η ιστορία λέει πως το Παρίσι πολιορκήθηκε σκληρά και οι σφαγές των ανθρώπων ήταν χιλιάδες, απέναντι στον τρομακτικό πολέμαρχο των επιδρομέων που στη συνέχεια αντιμετώπισε τον ίδιο του τον αδερφό.

The Lord of the Rings Battle of Helms

Mία από τις τρομακτικότερες σκηνές μάχης στην μεγάλη οθόνη. Η μάχη του Helms είχε καλούς και κακούς... Τελικά ποιος επικράτησε;

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr:

Η μέρα που ο Tyson ένιωσε την κάννη του πιστολιού στο κεφάλι του

Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ