MMA

Tέσσερις αθλητές μετά τον Ζαμπίδη που θα σε κάνουν να τον ξεχάσεις

Tέσσερις αθλητές μετά τον Ζαμπίδη που θα σε κάνουν να τον ξεχάσεις

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποχώρησε από την ενεργό δράση όμως υπάρχουν και άλλοι ποιοτικοί αθλητές για το αύριο των μαχητικών σπορ. Δείτε τους.

Είναι πράγματι πάρα πολύ δύσκολο ο Ελληνικός μαχητικός αθλητισμός να ξεπεράσει τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η γιορτή έλαβε τέλος... Το Fightsports.gr εξετάζει μία εντελώς διαφορετική οπτική. Αυτή της επόμενης γενιάς, που δεν διαθέτει πολλούς, αλλά διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στα πιο εμπορικά μαχητικά στυλ, δηλαδή στο kickboxing και στις ΜΜΑ.

Πάμε να δούμε σε ποια τετράδα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας.

Σταύρος Γρηγορακάκης

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές εγκωμιαστικά για τον Hulk που τον θεωρούμε διάδοχο του Μιχάλη Ζαμπίδη σε μία άλλη διαφορετική και πιο δύσκολη κατηγορία. Ο λόγος;Είναι ο μοναδικός kickboxer στην Ελλάδα που βγαίνει έξω, μοιράζει νοκ άουτ και μάλιστα απέναντι σε αθλητές που τους Googlaρεις και υπάρχουν στον μαχητικό χάρτη. Το αποκορύφωμα βέβαια η νίκη του στην Τσεχία κόντρα στον Petr Vondracek.

Νίκος Σοκώλης

Πρόσφατα έγραψα την άποψη μου για τις προοπτικές του συγκεκριμένου παίκτη. Ο Nitro έχει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει στις ΜΜΑ, πήγε στην Πολωνία και έκανε περίπατο σε σοβαρή διοργάνωση κόντρα σε έμπειρο αθλητή, όπως ο Chmielewski. Δεν βλέπω τον λόγο που ο Νίκος Σοκώλης δεν θα μπορέσει να κάνει καριέρα και να αναγκάσει εμάς τους δημοσιογράφους να ασχολούμαστε μαζί του.

Τόνυ Χριστοδούλου

Το ντεμπούτο του στο UFC δεν ήταν επιτυχημένο αλλά όταν ο Ελληνικός νους συλλάβει σε ποια διοργάνωση συμμετείχε ο Έλληνας MMAer θα καταλάβει και το μέγεθος της επιτυχίας. Το σημαντικό είναι πως τον Αύγουστο του δίνεται νέα ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. Παίζει στο Champions League των μαχητικών αθλημάτων, την ώρα που αυτοί που ακολουθούν πασχίζουν να σταθούν στο ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ!

Ελίνα Καλλιονίδου

Το στοίχημα του Fightsports.gr είναι η Πρεβεζιάνα αθλήτρια. Κέρδισε την πρωταθλήτρια Γαλλίας και ανέβασε τον πήχη. Έχει σίγουρα αδυναμίες στο παιχνίδι της και θα ήταν νωρίς να κάνουμε προβλέψεις, όμως η ηλικία της, τα κότσια της και το πάθος που δείχνει στο κλουβί, μας κάνει να ποντάρουμε σε εκείνη κλειστά τα μάτια. Δεν μάσησε απέναντι στην Texeira και τις απειλές της, έχει καθαρίσει την κατηγορία στην Ελλάδα και πιστέψτε μας επειδή έχουμε κάνει εκτενή έρευνα στα κορυφαία γυναικεία promotion του πλανήτη, η Καλλιονίδου μπορεί άνετα να παίξει στο Invicta.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σεξ, λεφτά και σκάνδαλα στον ναό των Shaolin;

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό!(ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Παίζουν ξύλο στο Μεξικό για να βρέξει (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ