MMA

Τέλος η συνεργασία Καπώνη- Καλέργη!

Τέλος η συνεργασία Καπώνη- Καλέργη!

Μετά από μία συνεργασία πολλών ετών η Μαριάννα Καλέργη δεν θα προπονείται πλέον με τον Παύλο Καπώνη. Το Fightsports.gr επικοινώνησε μαζί της για να μάθει τους λόγους της απόφασης της και εκείνη μας αποκάλυψε τα πάντα!

" Εκτιμάω τον προπονητή μου για την πολύχρονη συνεργασία μας. Στην τελευταία διοργάνωση που συμμετείχα θεωρώ πως δεν με στήριξε όσο έπρεπε και ιδιαίτερα μετά το πέρας του event. Χάθηκε το ομαδικό στοιχείο μεταξύ μας. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω και την σωστή προετοιμασία λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παύλου στο Χονγκ Κονγκ. Τον ευχαριστώ για όλα και του εύχομαι καλή συνέχεια.

Δεν θα ξεχάσω από που ξεκίνησα και ποιος είναι ο προπονητής μου. Λυπάμαι πάρα πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα αλλά δεν μπορώ να κάνω κι άλλιώς ", ανέφερε η Καλέργη που τόνισε πως έχει σχέδια για το μέλλον. "Έχω κάνει κάποιες επαφές για να παίξω έξω ενώ δουλεύω και το κομμάτι εντός συνόρων ώστε να είμαι σε θέση να κάνω ανακοινώσεις σύντομα"

Τέλος για την πρωινή της ανακοίνωση δεν θέλησε να επεκταθεί τονίζοντας πως ο κόσμος καταλαβαίνει και την στηρίζει σε κάθε της κίνηση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξανά στο Playboy η Arianny Celeste! (BINTEO)

Μία ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ «ατάκα» πρώτη στη λίστα των 10 πιο έξυπνων απαντήσεων όλων των εποχών

Μικρόσωμος fighter του δρόμου παίζει απίστευτο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ