MMA

Τελικά μήπως το UFC δεν θέλει τον GSP;

Τελικά μήπως το UFC δεν θέλει τον GSP;

Εντελώς διαφορετικά φαίνεται πως είναι τα πράγματα στις σχέσεις του UFC με τον Georges St. Pierre. Ο Καναδός καλεσμένος στην εκπομπή "UFC Tonight" φάνηκε σαν να είναι αυτός που πιέζει τον οργανισμό για επιστροφή, απαντώντας μάλιστα με σκληρό ύφος στον Dana.

Όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούν άπειρες φήμες για τον GSP και την επιστροφή του στο κλουβί με τον Dana White να λέει επίσης συνέχεια ότι ο St. Pierre δεν θέλει και τόσο πολύ να παίξει...

Χθες, ο GSP με δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά: "Dana δεν έχει ιδέα. Δεν ξέρει τίποτα για μένα. Ας με βάλει στο κλουβί και σ'ένα λεπτό θα αλλάξει την άποψή του."

Δεν σταμάτησε όμως εκεί και συνέχισε: "Δεν είμαι χαζός άνθρωπος, αντιθέτως. Είμαι έξυπνος κι έχω καταφέρει να βγάζω χρήματα και χωρίς να χρειάζεται να μπω στη μάχη. Θέλω όμως να επιστρέψω, αλλά να εξυπηρετηθούν και τα συμφέροντά μου. Το συμβόλαιό μου με το UFC old school. Πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για κάτι νέο, ειδικά δε με την ύπαρξη της Reebok. Χάνω χρήματα εάν πάμε για νέο συμβόλαιο από τους χορηγούς μου".

Σχετικά με το UFC στο Τορόντο ο GSP είπε: "Εφόσον δεν υπάρχει πια ο Rory στο UFC που υπέγραψε με το Bellator βρείτε μου έναν άλλο που μπορεί να δώσει το καναδικό κοινό αυτό που του λείπει εδώ και αρκετά χρόνια. Εγώ θα γεμίσω ένα γήπεδο με άνεση, θα φέρω τα PPVs στα ύψη. Είμαι ο καταλληλότερος..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)
Σοκ και δέος: Το καυτό Ring Girl του M-1 θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Fat Joe: «Δέκα μπράβοι μας παρακαλούσαν να σταματήσουμε τον άγριο και ξυπόλητο Mike Tyson!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ