MMA

Ταινία του Scorsese με τη ζωή του Mike Tyson έρχεται στην μεγάλη οθόνη!

Ταινία του Scorsese με τη ζωή του Mike Tyson έρχεται στην μεγάλη οθόνη!

Βόμβα στα σκαριά που επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Mike Tyson πως η ζωή του θα γυριστεί σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Jamie Foxx και παραγωγό τον τεράστιο Martin Scorsese.

H ταινία θα αφορά τα βιώματα του πυγμάχου και το επιβεβαίωσε ο ίδιος στο Λας Βέγκας σε δηλώσεις του: "Έχει κλείσει το deal για την ταινία. Υπέγραψε οJamie Foxx. Δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα αλλά σύντομα θα γίνει", ανέφερε.

Η ταινία θα περιλαμβάνει και τις σκοτεινές εποχές του Tyson όπως την κατηγορία για βιασμό το 1992 αλλά και το δάγκωμα στον Evander Holyfield. "Πολλοί άνθρωποι δεν θα επικροτήσουν αυτά που έκανα στην ζωή μου",παραδέχεται ο πυγμάχος.

Ο Foxx που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, έχει πάρει το Academy Award για τον ρόλο του Ray Charles και στα 50 του χρόνια θα υποδυθεί έναν ακόμη σπουδαίο ρόλο.

Ήδη ξεκίνησε εδώ και κάποιους μήνες τις προπονήσεις για να είναι έτοιμος στα γυρίσματα. Πηγές που παρακολουθούν την προετοιμασία, λένε πως ήταν καλός στην προπόνηση ωστόσο στα σπάρινγκ φαινόταν πως θέλει δουλειά.

Αν θέλει φυσικά να πείσει για τον ρόλο του Τyson θα πρέπει να γίνει αληθινός μαχητής. Άνθρωποι που τους είδαν μαζί στο γυμναστήριο λένε:

"Αν αποφασίσει να τον βοηθήσει ο Tyson για τον ρόλο και έρθουν σε επαφή τα γάντια τους, τότε μπορεί να μην δούμε και την ταινία",καταλήγουν αστειευόμενοι.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleioValentienζήτησεραντεβούαπό την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ