MMA

Τα σέβη του σε "GGG" ο Dana White

Τα σέβη του σε "GGG" ο Dana White

Ο πρόεδρος του κορυφαίου MMA οργανισμού του πλανήτη, Dana White, έδειξε το σεβασμό του στον πυγμάχο Gennady Golovkin, έστω κι αν οι κόντρες του με τους πυγμαχικούς παράγοντες έχουν χτυπήσει... κόκκινο.

Ο πρόεδρος του κορυφαίου MMA οργανισμού του πλανήτη και ο άνθρωπος που έχει συμβάλει με τις ιδέες και τις καινοτομίες του στην ανάπτυξη των μεικτών πολεμικών τεχνών Dana White έδειξε το σεβασμό του στον πυγμάχο Gennady Golovkin, έστω κι αν οι κόντρες του με τους πυγμαχικούς παράγοντες έχουν χτυπήσει... κόκκινο.

Άνθρωπος που προέρχεται από την πυγμαχία ο Dana, αμέσως μετά τη νίκη του εξαιρετικού "GGG" επί του αήττητου, μέχρι το περασμένο Σάββατο, Kell Brook μέσω των social media και συγκεκριμένα από το instgram έδωσε συγχαρητήρια στον παικταρά από το Καζακστάν, τονίζοντας μάλιστα πως ο Gennady είναι ο άνθρωπος που κάνει τους πυγμαχικούς φαν να παρακολουθούν ξανά το άθλημα.

Για την οικονομία του θέματος υπενθυμίζουμε ότι ο Golovkin επιβλήθηκε με TKO (σ.σ. λευκή πετσέτα από τη γωνία) του Kell Brook και συνεχίζει αήττητος την πορεία του στην επαγγελματική πυγμαχία, περιμένοντας πλέον τον Canelo Alvarez για το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα της εποχής μετά την... αιώνια κόντρα του Mayweather με τον Manny Pacquiao.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο Mike Tyson έπαιζε μποξ μαστουρωμένος με κόκα και χασίς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Tρέλανε μας... Jessica: Η καυτή μελαχρινή του UFC που δηλώνει πως ψάχνει άντρα! (ΦΩΤΟ)

H σέξι Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Congrats @gggboxing you make Boxing fun to watch again!!!! @hboboxing

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dana White (@danawhite) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ