MMA

Τα πιο ΜΜΑ μουσικά βίντεο και τραγούδια στο Youtube!

Τα πιο ΜΜΑ μουσικά βίντεο και τραγούδια στο Youtube!

Το ΜΜΑ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την μουσική. Από τα Walkout songs των μαχητών την ώρα που μπαίνουν στο κλουβί μέχρι τα χιλιάδες "motivational" μουσικά βίντεο ερασιτεχνικού επιπέδου που "ντύνουν" μουσικά Highlights από αγώνες με παρωχημένα εφέ και constrast στο Θεό.

Ανάμεσα σε όλα αυτά λοιπόν, υπάρχουν και μερικά που έχουν μια και δύο κάποιες φορές, παραπάνω σχέση με το ΜΜΑ! Ας τα δούμε:

Αυτά που κάνουν "ΜΠΑΜ"

Είναι τα πιο κλασσικά της λίστας, αυτά που τα ακούει ή τα βλέπει ο άλλος και αμέσως στο μυαλό του έρχεται το οκτάγωνο.

Μιλάμε για το τραγούδι ΕΠΟΣ του UFC, ένα από τα λίγα κειμήλια του Underground παρελθόντος που παρέμειναν στο προσκήνιο και στα πιο μοντέρνα χρόνια. Nu Metal προ δεκαετίας από ένα τελείως άγνωστο συγκρότημα και ένα τραγούδι που ενώ δεν έχει δικό του video clip έχει αποκτήσει εκατοντάδες ερασιτεχνικά στο youtube. Η το γουστάρεις τρελά ή το μισείς τρελά.

Λιγότερο γνωστό από το "Face The Pain" , ήταν το "theme" της πιο επιτυχημένης σεζόν του TUF μετά τις πρώτες πρώτες φυσικά, το TUF Heavyweights. Ειδικά ο στίχος "Bare witness to the fitness of the modern warrior" έγραψε ιστορία. Πάντως μιλάμε για άλλο ένα ακόμη πιο άγνωστο τραγούδι από άγνωστο καλλιτέχνη... Που τους βρίσκει ο Dana White;

Αυτό το τραγούδι για να το ευχαριστηθείς 100% πρέπει να το ακούσεις Live απο κάποια έναρξη του PRIDE FC, με την φωνή της Lenne Hardt να ουρλιάζει τα ονόματα των μαχητών από πίσω και τα τύμπανα να βαράνε στο τέρμα!

Tα εμπορικά με ΜΜΑ Guest stars

Ίσως το μοναδικό "γνωστό" τραγούδι που όλο του το βίντεο είναι βασισμένο πάνω στο ΜΜΑ και δη στο UFC. Ύμνος για τους "just bleed" MMA heads.

Metal και ΜΜΑ και αυτή τη φορά αλλά πιο... Underground φάση. ΑΠό αυτούς που εμφανίζονται ο πιο γνωστός είναι ο Renato "Babalu" Sombral και έχω την εντύπωση αυτός με την ξανθιά αφάνα ότι είναι ο Ben Askren.

Κουλό με την πρώτη ματιά αλλά για τσεκάρετε εκεί κάπου στο 0.32 τον γυμνασμένο κύριο με το μαύρο φανελάκι...

Ακόμη μικρότερο το guest star εδώ. Αυτή τη φορά ο Jos Koscheck αναλαμβάνει να δώσει ένα μάθημα σε κάποιο κακομαθημένο γιάπη εκεί προς το τέλος του βίντεο

Η κάποτε φημολογούμενη ως σχέση του GSP, Mandy Moore, την βρίσκει με τους μαχητές των πολεμικών τεχνών στο βίντεό της μέχρι που εμφανίζεται ο Chuck Liddell και κλέβει την παράσταση.

Attitude από τους Sepultura με κεντρική μορφή τον Royce Gracie της εποχής που έπαιζε και κέρδιζε στα πρώτα UFC Βραζιλιάνοι οι τους συγκροτήματος έκαναν στάνταρ επιλογή μαχητή.

Τα.. κουλά

Ο Βουδιστής ΜΜΑ μαχητής Genki Sudo που είχε μι αξιοπρεπή καριέρα σε Pancrase και UFC αλλά και αρκετούς αγώνες στο Κ-1, με την σημαία "We Are All One" να γίνεται το σύμβολό του... Ταυτόχρονα είναι και ο τραγουδιστής και παραγωγός του αρκετά επιτυχημένου στην Ασία συγκροτήματος World Order με το πολύ ιδιαίτερο ρομποτικό βίντεο να γίνεται viral hit πριν από χρόνια.

Ο Κορεάτικης καταγωγής Ιάπωνας Yoshiro Akiyama έχει καταφέρει να γίνει τηλεοπτικός αστέρας πρώτου μεγέθους, ειδικά στην Κορέα, με συμμετοχές σε πολλά τηλεοπτικά show, ταινίες και τραγούδια!

Ξεχάσαμε κάποιο; Γράψτε το στα σχόλια από κάτω

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή!(ΒΙΝΤΕΟ)

Christy Mack: Τα ουρλιαχτά την ώρα που την βασάνιζε ο War Machine και το ξυρισμένο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταμφιεζόταν και χτυπούσε κόσμο στο Μπρούκλιν ο Tyson!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ