MMA

Τα οκτώ πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για την Ronda Rousey

Τα οκτώ πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για την Ronda Rousey

Μπορεί η Ronda να είναι η πιο διάσημη ΜΜΑ μαχήτρια στον κόσμο αλλά ίσως υπάρχουν ακόμη πληροφορίες που δεν γνωρίζετε ούτε και οι πιο φανατικοί οπαδοί της.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα από το 8 μέχρι και το... 1.

8. Η πρώτη επίσκεψή της στα επείγοντα δεν έγινε για κάποιο τραυματισμό στο τζούντο αλλά επειδή, πιτσιρίκα, έβαλε στη μύτη της κάτι σοκολατάκια και δεν μπορούσε να τα βγάλει.

7. Ήταν moderator σε forum για Pokemon! Είναι μεγάλη οπαδός των βίντεο γκέιμ Pokemon και τα έχει τερματίσει όλα ενώ παλιότερα έκανε κουμάντο και σε ένα φόρουμ.

6.Δεν μπορούσε να μιλήσει μέχρι τα 6 της. Όταν γεννήθηκε ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος στο λαιμό της και η έλλειψη οξυγόνου προκάλεσε κάποια προβλήματα.

5. Η μητέρα της ήταν επίσης τζουντόκα και ήταν η πρώτη Αμερικανή που κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

4. Η μάνα της την ξυπνούσε με το ζoρι μέσα στην νύχτα και την έβαζε να αμύνεται σε τεχνικές για να μπορέσει να κοιμηθεί πάλι.

3. Έτρωγε μόνο μία φορά την ημέρα στην αρχή της καριέρας της στο τέλος των προπονήσεων γιατί πίστευε ότι έκανε καλύτερη προπόνηση πεινασμένη.

2. Η μάνα της φωνάζει κάθε σύντροφο της Μπομπ και μετά έναν αύξοντα αριθμό ακόμη και μπροστά τους. Θεωρεί οτι δεν χρειάζεται να μάθει το oνομα τους αφού δεν θα κάτσουν και πολύ.

1. Παίζει World of Warcraft με μανία και το έχει δείξει και σε βίντεο του UFC.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή!(ΒΙΝΤΕΟ)

Christy Mack: Τα ουρλιαχτά την ώρα που την βασάνιζε ο War Machine και το ξυρισμένο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταμφιεζόταν και χτυπούσε κόσμο στο Μπρούκλιν ο Tyson!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ