MMA

Τα νέα "χαρτιά" στις γυναικείες ΜΜΑ και οι σταθερές "μετοχές"

Τα νέα "χαρτιά" στις γυναικείες ΜΜΑ και οι σταθερές "μετοχές"

Το Cage Survivor έχει δώσει τον τελευταίο ένα χρόνο τουλάχιστον σε τρεις νέες αθλήτριες συν την Δώρα Καλπακίδου, το χρίσμα για τις γυναικείες ΜΜΑ. (φωτογραφίες)

Η λίστα έχει μεγαλώσει κι από εκεί που βλέπαμε δύο το πολύ τρεις αθλήτριες να αγωνίζονται, μέχρι το τέλος του 2017 θα μπορέσουμε να δούμε ενδιαφέροντα παιχνίδια σε μία από τις πιο θεαματικές κατηγορίες, αυτή των γυναικών. Πάμε να δούμε πως έχει διαμορφωθεί η λίστα.

ΕΛΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΙΔΟΥ

Είναι αυτή την στιγμή το κορυφαίο όνομα στις γυναικείες ΜΜΑ της χώρας, έχοντας εμπειρία σε μεγάλο promotion όπως το Bellator και παιχνίδια απέναντι σε πρωτοκλασάτες αθλήτριες όπως η Kavanagh και η Yankova. Ψάχνει την πρώτη μεγάλη νίκη εκτός συνόρων και το promotion θα της δώσει λογικά άλλη μία ευκαιρία. Πρόσφατα άλλαξε camp και ανήκει στο Armagos team και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να αλλάξει στο παιχνίδι της.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΜΕΝΙΤΣΑ

Είναι από τις πιο συνεπείς αθλήτριες στις ΜΜΑ καθώς την βλέπουμε αρκετά συχνά στο GFC. Δουλεύει πολύ και περιμένει μία δυνατή ευκαιρία στο εξωτερικό που μπορεί να έρθει μέχρι το τέλος της σεζόν. Στα εγχώρια θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον μία μάχη με την επόμενη της λίστας Χριστίνα Στελλίου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΛΛΙΟΥ

Έχασε μία καλή ευκαιρία απέναντι στην Mellony Geuges πρόσφατα για να πετύχει την πρώτη της μεγάλη νίκη στις ΜΜΑ. Στις εγχώριες διοργανώσεις κέρδισε την Ελένη Γάθη και για να κάνει το βήμα παραπάνω θα πρέπει να κερδίσει κάποια από τα δύο παραπάνω ονόματα ώστε να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Τα κιλά βέβαια είναι ένα ζήτημα γιατί το match up Καλλιονίδου- Στελλίου μοιάζει δύσκολο.

ΧΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Δίνει αγώνες σε όλα τα στυλ και αυτό ίσως κάποιες φορές να την κρατάει πίσω στις ΜΜΑ. Έχει δυνατότητες να πετύχει διότι ξέρει να προσαρμόζεται στις συνθήκες. Αν κυνηγήσει μία από τις παραπάνω αθλήτριες και την κερδίσει θα καταφέρει να ξεχωρίσει. Ένα ματς Δημητρούλα- Στελλίου θα ήταν ενδιαφέρον.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΑΤΡΗ

Ξεκινώντας από την Αιμιλία Καπρή που πρόσφατα κέρδισε στο Cage Survivor έχει ένα μεγάλο ατού ότι είναι σε μικρή ηλικία και ακόμα πλάθεται. Φαίνεται να έχει δυνατότητες με καλή όρθια μάχη και προέρχεται από μία σχολή όπως του Δημήτρη Δημητρίου που βγάζει αθλητές στις μικτές πολεμικές τέχνες. Μπορεί να παίξει με τις παρακάτω της λίστας και κερδίζοντας να πάει στα πιο δύσκολα.

ΒΙΟΛΕΤΑ ΚΑΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν έχει δώσει ακόμα επαγγελματικό αγώνα ΜΜΑ και η ομάδα της κάνει αργά και σταθερά βήματα. Πρόσφατα μάθαμε για την πρόταση του Bellator αλλά γνωρίζουμε πως θα υπάρξει μεγάλη σκέψη πριν γίνει η κίνηση να πάει σε ένα δύσκολο promotion. Λογικά θα την δούμε σε κάποιο Cage Survivor με αθλήτριες της δεύτερης λίστας.

ΕΛΕΝΗ ΓΑΘΗ

Έκανε το ντεμπούτο της με την Στελλίου και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα παίξει ξανά στο Cage Survivor. Υπάρχουν παιχνίδια στα μέτρα της στην δεύτερη λίστα για να πετύχει την πρώτη της νίκη.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΤΡΟΥ

Έκανε το ντεμπούτο της με λίγους μήνες προπόνησεις και δεν αποκλείεται να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις της.Μία νίκη σε επόμενο event θα της δώσει το απαραίτητο κίνητρο να το κυνηγήσει.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΓΑ

Λογικά θα είναι παρούσα στο επόμενο GFC και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίπαλο που θα της βρουν. Βλέπουμε πως στην δεύτερη λίστα υπάρχουν επιλογές που θα μπορούσε να χτίσει το ρεκόρ της.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΑΜΟΥΧΟΥ

Έχει ψυχή και την καταθέτει σε κάθε παιχνίδι.Έχει δηλώσει στο παρελθόν πως σταματάει αλλά την βλέπουμε και πάλι στο κλουβί. Εφόσον συνεχίσει λοιπόν ένα παιχνίδι με τις παραπάνω θα ήταν ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Jenna Jameson: Τρελαίνομαι για τον Conor McGregor (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ