MMA

Τα καλύτερα του πρώτου FFC της Αθήνας

Τα καλύτερα του πρώτου FFC της Αθήνας

Στο βίντεο που "ανέβασε" το Final Fight Championship, φαίνονται οι καλύτερες στιγμές της πρώτης διοργάνωσης που είχε γίνει πέρυσι με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα.

Στην επίσημη σελίδα του FFC στα social media "ανέβηκε" ένα μίνι promo ενόψει του δεύτερου event που θα κάνουν οι Κροάτες με τον Χρήστο Παπαναγιώτου στην Αθήνα. Στο νέο βίντεο που "ανέβασε" το Final Fight Championship φαίνονται οι καλύτερες στιγμές της πρώτης διοργάνωσης που είχε γίνει πέρυσι με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα.

Τρομερά highlight από τον αγώνα του Μελέτη, του Μιχαηλίδη και του Παπαδημητρίου έχουν επιλεχθεί από τους Κροάτες για το promo αυτό.

Το FFC 28 θα γίνει στην Αθήνα στις 11 Μαρτίου (σ.σ. Κλειστό Γαλατσίου) και το κόνσεπτ δηλώνει "Ελλάδα vs. Κόσμος" και επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από το matchmaking του Παπαναγιώτου που έχει φέρει μαχητές από Βραζιλία, ΗΠΑ και Ευρώπη για τους Έλληνες της κάρτας.

Υπενθυμίζουμε πως την ίδια βραδιά θα παίξουν ΜΜΑ οι Μιχαηλίδης, Μορούλης ενώ έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το ντέρμπι των Παπαδημητρίου - Μιχαλόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ FFC:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσίδες χούλιγκανς ομολογούν πως κάνουν πολεμικές τέχνες για να δέρνουν αντίπαλους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος "κερνάει" ξύλο σε Τούρκους μαγαζάτορες που του επιτέθηκαν (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ