MMA

Τα δολοφονικά low kicks του Barboza στο UFC

Τα δολοφονικά low kicks του Barboza στο UFC

Ο Edson Barboza είναι ο μοναδικός μαχητής που έχει πετύχει στο UFC TKO μόνο με Low kicks και η έκφραση "κλωτσάει σαν άλογο" ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν θέλει εισαγωγικά. Δείτε και θα καταλάβετε (VIDEOS).

Αν είστε από αυτούς που πονάνε μόνο και μόνο που βλέπουν την ζημιά που είχε κάνει ο Jose Aldo στον Urijah Faber με τα low kicks του, τότε θα πονέσετε ακόμη περισσότερο με τον φοβερό Edson Barboza.

Ο Βραζιλιάνος είναι ο μοναδικός μαχητής που έχει πετύχει στο UFC TKO μόνο με Low kicks και η έκφραση "κλωτσάει σαν άλογο" ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν θέλει εισαγωγικά. Τελευταίο του θύμα ο πρώην πρωταθλητής του Strikeforce Gilbert Melendez.

Και για να μην νομίζεται ότι είναι εξαίρεση αυτή η μάχη, δείτε τι έκανε ο τύπος στον πρώην πρωταθλητή του UFC, Anthony Pettis. Πως σας φαίνεται το εσωτερικό του μηρού του Pettis;;; Πρέπει να πονάει λίγο ε;

Φυσικά ο τύπος δεν κλωτσάει καλά μόνο χαμηλά αλλά και πιο ψηλά. Το νοκ άουτ που πέτυχε κόντρα στον Tery Etim είναι πάντα μέσα στα Highlights της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Έτσι σόκαρε τον πλανήτη ο Μιχάλης Ζαμπίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη (ΦΩΤΟ)

To Ιnstagram της Καντζά είναι καυτό και… μαχητικό! (ΦΩΤΟ)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ