MMA

Tα 12 λεπτά της κόλασης: Η τελευταία δοκιμασία των Crimson Beret στον ρωσικό στρατό

Tα 12 λεπτά της κόλασης: Η τελευταία δοκιμασία των Crimson Beret στον ρωσικό στρατό

Ένα 12λεπτο κόλασης, χωρισμένο σε τέσσερις γύρους των τριών λεπτών, όπου αυτός που φιλοδοξεί να πάρει τον μπερέ, ξυλοκοπείται ανηλεώς από έναν βετεράνο του είδους στο στυλ των μικτών πολεμικών τεχνών. (VIDEO)

Οι "κοκκινομπερέδες" των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας θεωρούνται από τις πιο σκληρές μονάδες και ο λόγος είναι η εκπαίδευση που περνούν οι στρατιώτες. (VIDEO)

Ένα 12λεπτο κόλασης, χωρισμένο σε τέσσερις γύρους των τριών λεπτών, όπου αυτός που φιλοδοξεί να πάρει τον μπερέ, ξυλοκοπείται ανηλεώς από έναν βετεράνο του είδους στο στυλ των μικτών πολεμικών τεχνών.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι στην πιο σοφτ μορφή που θα μπορούσαμε να βρούμε και αξίζει να τονιστεί πως υπάρχουν πολλοί που φτάνουν μέχρι την τελευταία δοκιμασία, αλλά δεν την βγαζουν εις πέρας.

Ο όρος Σπετσναζ είναι ένας γενικός όρος για τις ειδικές δυνάμεις στα ρωσικά και χρησιμοποιείται σε πολλά μετα-σοβιετικά κράτη. Ιστορικά, ο όρος αναφέρεται σε ειδικές στρατιωτικές μονάδες που ελέγχονται από τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, GRU (Spetsnaz GRU).

Περιγράφει επίσης τις μονάδες ειδικών αποστολών ή μονάδες άλλων υπουργείων (όπως το Υπουργείο έρευνας και διάσωσης) σε μετα-σοβιετικές χώρες.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος "μοιράζει ξάπλες" σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ