MMA

Συμφωνία για το Κακουμπάβας- Μάρκου!

Συμφωνία για το Κακουμπάβας- Μάρκου!

Μετά από επικοινωνία του Fightsports.gr με την Γεωργία Μπιτάκου,διοργανώτριατου No Limits φαίνεται πωςτο παιχνίδι που θέλει όλη η Ελλάδα παίρνει σάρκα και οστά.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, ο Φλωριάν Μάρκου ήταν εξαρχής θετικός όπως και ο Μελέτης Κακουμπάβας και το μοναδικό αγκάθι είναι οι υποχρεώσεις του Nightmare στην Ρωσία. Εκτός από το παιχνίδι του Μελέτη τον Δεκέμβριο, πιθανότατα ο αθλητής του Γιάννη Κακαράκη να βρεθεί ξανά στην Ρωσία τους πρώτους μήνες του 2016.

Τότε θέλει και η Μπιτάκου να κάνει το event και προτίθεται ακόμη και να το κάνει νωρίτερα για να χαρίσει αυτή την μάχη στο Ελληνικό κοινό. Να θυμίσουμε πως η promoter του event είχε επιλέξει τον Μάρτιο ως μήνα διεξαγωγής αλλά η δυνατότητα ευελιξίας της στις ημερομηνίες διευκολύνει και τον Κακουμπάβα να δεχτεί την πρόταση.

Γιατί το Κακουμπάβας- Μάρκου είναι το ματς που θα σαρώσει!

Ο Μελέτης Κακουμπάβας θεωρείται από πολλούς φανς ο πιο θεαματικός kickboxer στην Ελλάδα. Έχει πολλά νοκ άουτ στο παλμαρέ του, την σπουδαία νίκη με τον Salah και όποτε αγωνίζεται είναι άκρως ψυχαγωγικός.

Η απόφαση του να προπονείται με τον Γιάννη Κακαράκη μπορεί να του βελτιώσει και τις όποιες αδυναμίες είχε στο παιχνίδι του, διότι μπορεί να μασάει σίδερα ο Μελέτης αλλά υπήρχαν τρωτά σημεία στο παιχνίδι του. Είναι ένας αθλητής σε τοπ επίπεδο που έχει όμως περιθώρια εξέλιξης. Απέναντι του θα βρει τον Φλωριάν Μάρκου στο No Limits του Μαρτίου. Έναν αθλητή, που όπως είπε σωστά και ο Μελέτης, είναι παγκόσμιος πρωταθλητής "αληθινός". Δεν ξεχνάμε παιχνίδια όπως με τον Simon Poskotin, τον Kristian Milea κι άλλους δυνατούς αθλητές πριν από δύο χρόνια.

Οι παλαιότερες μάχες μεταξύ τους, με μία νίκη στον καθένα, χάρισαν πολύ θέαμα. Τότε ο Μάρκου ήταν μικρότερος σε ηλικία, με λιγότερες εμπειρίες αλλά εξελίχθηκε, βελτιώθηκε από τότε και μπορεί να δώσει ένα σπουδαίο ματς στον κόσμο.

Αν έδινα ένα πλεονέκτημα στον Μελέτη, αυτή θα ήταν η αγωνιστική αποχή του Μάρκου εδώ και δύο χρόνια, όμως ο Φλωριάν από την πλευρά του, έχει κάνει άλματα προόδου από τότε που έπαιζε στην Ελλάδα και έτσι αυτό το ματς πέρα από το πιο αμφίρροπο της πενταετίας, είναι και το παιχνίδι που θέλει να δει ο Έλληνας οπαδός.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γίγας είσαι Ζαμπίδη: Έτσι κατεδάφισε τον μεγάλο αντίπαλο του Ramon Dekkers (ΒΙΝΤΕΟ)

Aυτό είναι το καυτό ring girl του Cage Survivor (ΦΩΤΟ)

Λιοντάρια οι γυναίκες του Κουρδιστάν:Δείτε πως προετοιμάζονται για μάχες σώμα με σώμα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ