MMA

Συγκλονιστικός ο Mark Hunt

Συγκλονιστικός ο Mark Hunt

"Θέλω να πεθάνω δίνοντας μάχες γιατί αυτό ξέρω να κάνω από μικρό παιδί" υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Mark Hunt.

O Mark Hunt μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος heavyweight του UFC αλλά όταν μιλάει είναι ειλικρινής και λέει αυτό που σκέφτεται, κάτι που σαν προσωπικότητα τον έχει κάνει αγαπητό στους ΜΜΑ φανς.

Ο Hunt μετά το άκουσμα της ιστορίας ντόπινγκ του Jone Jones ήταν από αυτούς που αντέδρασαν δυναμικά, διότι όπως λέει θέλει να μάχεται μέχρι να πεθάνει αλλά με αθλητές που παίζουν δίκαια, ενώ αποκαλύπτει πως έχει ήδη κάποια προβλήματα υγείας που προέρχονται από τα χτυπήματα.

"Πιθανότατα να πεθάνω μαχόμενος. Από μικρό παιδί αυτό έκανα. Έπαιρνα 300 δολάρια την εβδομάδα για να τρώω το φαγητό μου και κατάφερα να είμαι από τους πιο υψηλά αμειβόμενους αθλητές στον πλανήτη. Αν πεθάνω γι'αυτό δεν πειράζει. Απλά ελπίζω να γίνει με δίκαιο τρόπο.

Το σώμα είναι σε χάλια κατάσταση αλλά το μυαλό μου είναι ακόμα εδώ. Έχω συναίσθηση για το τι είναι λάθος και τι σωστό. Μερικές φορές δεν κοιμάμαι καλά. Καμιά φορά δεν μπορώ να αρθρώσω σωστά τις προτάσεις.

Η μνήμη μου δεν είναι τόσο καλή. Ξεχνάω τι έκανα χθες αλλά θυμάμαι τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι το τίμημα να παλεύεις στην ζωή σου. Έπαιξα με ανθρώπους που έκλεβαν και έπαιρναν αναβολικά και έχω χτυπηθεί από αυτούς τους αθλητές που μου έκαναν ζημιά. Αυτό δεν είναι δίκαιο",κατέληξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στοPlayers Voice.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleioValentienζήτησεραντεβούαπό την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ