MMA

Σωτήρης Γεωργικέας: Θέλω να αγωνιστώ μπροστά στο Ελληνικό κοινό

Σωτήρης Γεωργικέας: Θέλω να αγωνιστώ μπροστά στο Ελληνικό κοινό

Ο δικηγόρος- πυγμάχος Σωτήρης Γεωργικέας, πρόσφατα πέτυχε άλλη μία νίκη στην Γερμανία με ΤΚΟ, την τρίτη μέσα στην σεζόν και βάζει πλέον πλώρη για τον Σεπτέμβρη όπου θα έχει μία νέα πρόκληση.

Το Fightsports.gr επικοινώνησε μαζί του και εκείνος αρχικά μας μίλησε για τα πλάνα του. "Ο επόμενος αγώνας μου είναι τον Σεπτέμβριο και στόχος μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος",μας τόνισε ενώ εκδήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

"Είναι τιμή μου να είμαι Έλληνα και φυσικά είναι μεγάλο όνειρο για μένα να αγωνιστώ στην πατρίδα μου, έχοντας την στήριξη όλων σας",ανέφερε, ενώ κλείνοντας μίλησε για το πως συνδυάζει το επάγγελμα του ως δικηγόρος με το μποξ. "Από μικρό παιδί ξεκίνησα την πυγμαχία που μου καλλιέργησε μέσα μου έντονο το αίσθημα της πειθαρχίας και της επιμονής.

Μεγαλώνοντας έβαλα στόχο να ασχοληθώ με την Νομική επιστήμη που χάρη στις αρετές που μου έχει δώσει η πυγμαχία, τα κατάφερα με επιτυχία. Έτσι λοιπόν, αν η αγάπη γι'αυτό που κάνεις είναι μεγάλη, μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα και να λειτουργούν όλα σαν συγκοινωνούντα δοχεία".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Top 5:Καυτά Ring Girls στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ληστής πήγε για μπάζα σε κοσμηματοπωλείο κι έφαγε της χρονιάς του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ οι δύο χειρότερες συμμορίες πυγμάχων στην φυλακή (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ