MMA

Σωκράτης Κερπάτσι: "Θα 'ξεκολλήσω' το κεφάλι του Wang Pengfei"!

Σωκράτης Κερπάτσι: "Θα 'ξεκολλήσω' το κεφάλι του Wang Pengfei"!

Αποφασισμένος να μην αφήσει το παραμικρό περιθώριο στον Wang Pengfei ενόψει Gods of War είναι ο Σωκράτης Κερπάτσι, που απειλεί τον Κινέζο πως θα του "ξεκολλήσει" το κεφάλι!

Ο Κερπάτσι έχει τρεις νίκες σερί στο promotion και στις 24 Μαρτίου θέλει να συνεχίσει το αήττητο ρεκόρ του τον τελευταίο καιρό, κάνοντας καλή προετοιμασία όπως τονίζει για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, ίσως το πιο δύσκολο στην καριέρα του.

"Πάντα είναι κίνητρο ένα μεγάλο promotion και το Gods of War είναι ένα από αυτά. Είναι σημαντικό να είσαι στο main event κι ας πέφτει το βάρος επάνω σου", τόνισε στα πρώτα του λόγια ο Κερπάτσι που συνέχισε μιλώντας για τον αντίπαλο του και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα πριν τον αγώνα.

"Έχω δει τον αντίπαλο μου είναι πολύ καλός. Έχει παίξει με μεγάλα ονόματα, ένας εξ' αυτών το αστέρι του Mike Gym, ο Massaro Glunder, τον οποίο κέρδισε ο αντίπαλος μου. Βέβαια αυτά τα ακούω...βερεσέ. Για άλλη μία φορά θα παίξω για να κερδίσω και να του ξεκολλήσω το κεφάλι γιατί μου την σπάει η φάτσα του", ανέφερε.

Για το τέλος ο Κερπάτσι αναφέρθηκε στα μελλοντικά του πλάνα και στα παιχνίδια εντός συνόρων. "Ελπίζω φέτος να έχω πολλά παιχνίδια στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει πολύ η εγχώρια αγορά. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει οι διοργανωτές να πληρώνουν, όχι μόνο εμένα αλλά όλα τα παιδιά που ανεβαίνουν στο ρινγκ, γιατί αυτό δεν είναι μπαλέτο. Οπότε το τσάμπα πρέπει να κοπεί. Τότε όλοι σίγουρα θα παίζουμε με όλους και παντού".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Η kickboxer Sandra Prikker μεταμορφώθηκε στο πιο καυτό είδωλο του instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ