MMA

Στους 100 κορυφαίους middleweight του κόσμου ο Μιχαηλίδης!

Στους 100 κορυφαίους middleweight του κόσμου ο Μιχαηλίδης!

Δικαίωση για τον κορυφαίο Έλληνα MMAer, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος σύμφωνα με το fightmatrix συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 100 κορυφαίους της κατηγορίας του.

Δικαίωση για τον κορυφαίο Έλληνα MMAer, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος σύμφωνα με το fightmatrix συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 100 κορυφαίους της κατηγορίας του. Ο μαχητής του EFL μετά τη νίκη του στη Ρωσία έφερε μία ακόμη επιτυχία για τον ίδιο και το ελληνικό MMA.

To fightmatrix τον έχει συμπεριλάβει ανάμεσα στους 100 κορυφαίους middleweight στον κόσμο. Ο Μιχαηλίδης συγκεκριμένα βρίσκεται στη θέση νούμερο 94 με 59 πόντους και ρεκόρ 9-2. Υπενθυμίζουμε πως ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στην τελευταία του μάχη στη Ρωσία κέρδισε με ΤΚΟ τονEvgeny Shalomaev μόλις στον πρώτο γύρο του αγώνα στο Βλαδιβοστόκ στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Fight Nights.

Να σημειωθεί επίσης ότι στη λίστα των κορυφαίων middleweight οι πρώτοι πέντε είναι οι Bisping, Romero, Rockhold, Mousasi και Whittaker. Η σχετική λίστα με τους 100 καλύτερους middleweight είναι αναρτημένη στο fightmatrix και μπορείτε να την αναλύσετε: www.fightmatrix.com.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος "μοιράζει ξάπλες" σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ