MMA

Στόκτον Vs Δουβλίνο για τον τίτλο του πιο... αλήτη!

Στόκτον Vs Δουβλίνο για τον τίτλο του πιο... αλήτη!

O Connor McGregor θα αντιμετωπίσει τον Nate Diaz και ο αγώνας δεν θα αφορά μόνο τις ικανότητες εντός του ρινγκ αλλά και ποιος είναι πιο..αλήτης από τον άλλο.

Η έννοια του αλήτη αυτού κάθε αυτού είναι κακιά όμως μέσα στο οκτάγωνο ο ορισμός αυτής αλλάζει και περνάει σε άλλο επίπεδο. Στην περίπτωση της μάχης McGregor - Nate Diaz η έννοια αλήτης βγαίνει από τα όρια του κλουβιού και πάμε σ'ένα δυνατό ξεκαθάρισμα για το πιο "κακό παιδί" της "μπίζνας" που λέγεται UFC.

Οι ιθύνοντες το promotion μπορεί να ατύχησαν αρχικά με το γεγονός της απόσυρσης του Dos Anjos από τον πρώτο προγραμματισμένο αγώνα για τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες... κλείδωσε απέναντι στον McGregor τον Nate Diaz σ'ένα ματς που είναι ήδη έτοιμοι δεν χρειάζονται πολλά να γίνουν. To μόνο που μένει είναι απλά το ημερολόγιο να γράψει 5 Μαρτίου. Και έντεκα ημέρες δεν είναι λίγες...

Σε αυτό το παιχνίδι ας μην κρυβόμαστε δεν θα συγκρουστεί ο φοβερός παλαιστής με τον φοβερό στράικερ. Θα συγκρουστούν δύο κόσμοι που περιέχουν βρισιές, προκλήσεις και παρθένο ξύλο μέσα στα πλαίσια του οκταγώνου. Ο Conor δεν ξέρουμε αν πλακώνεται ή αν πλακωνόταν έξω στους δρόμους ο Nate Diaz όμως και ο αδερφός του ο Nick το έκαναν και θα συνεχίσουν να το κάνουν με καμάρι.

O Ιρλανδός εκπροσωπεί μία χώρα που πέρασε πολλά και γουστάρει να έχει ήρωες. Στην αντίπερα όχθη ο Diaz εκπροσωπεί όλους αυτούς που πάνε κόντρα στο κατεστημένο και φυσικά εκπροσωπεί την περιοχή του το Στόκτον που ανήκει στις δέκα χειρότερες περιοχές όλου του πλανήτη! Όχι λόγω περιβαλλοντικής ρύπανσης πάντως σίγουρα...

Στο παιχνίδι αυτό ο McGregor είναι ο πρωταθλητής που έφτασε στην κορυφή από το πουθενά και δεν λέει όχι σε κανέναν οποιαδήποτε ώρα για αγώνα. Στο παιχνίδι αυτό ο Diaz είναι το... μαύρο πρόβατο με κάνει χρήση μαριχουάνας δεν είναι πρωταθλητής, μπορεί και να μην τον νοιάζει να γίνει στην τελική, αλλά όπως ακούσαμε και στις επικές του δηλώσεις στο FOX θέλει να του πάρει τα πάντα και τώρα έχει την ευκαιρία του.

Η επική επίθεση του Nate στον Connor

Τα καλύτερα του Nate

Τα καλύτερα του Connor

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Έστειλανδάσκαλοπολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ