MMA

Στοφορίδης: "Καλή επιλογή ο Hemmers, έχει μεταδοτικότητα"

Στοφορίδης: "Καλή επιλογή ο Hemmers, έχει μεταδοτικότητα"

O Γιάννης Στοφορίδης πήρε θέση για το σπουδαίο σεμινάριο του Nick Hemmers στην Ελλάδα για τις 24 Φεβρουαρίου και στο Legacy Fight Club.

Άλλος ένας από τους κορυφαίους kickboxers της χώρας ο Γιάννης Στοφορίδης πήρε θέση για το σπουδαίο σεμινάριο του Nick Hemmers στην Ελλάδα για τις 24 Φεβρουαρίου και στο Legacy Fight Club.

O "Big Stofo" έχει γνώση του τι εστί Hemmers αφού έχει προπονηθεί μαζί του πολλές φορές και τον εγκωμιάζει μέσω του Fightsports.gr.

"Είναι μία πολύ καλή επιλογή ο Hemmers. Είναι εξαιρετικός στο να σου μεταδίδει αυτά που θέλει. Υπάρχει ακόμη τεράστια διαφορά μεταξύ του Ελληνικού και του Ολλανδικού kickboxing που εξελίσσεται συνέχεια.

Πιστεύω όμως πως μπορεί η Ελλάδα να φτάσει το επίπεδο των Ολλανδών. Έχουμε πολλούς καλούς αθλητές και με σωστά βήματα μπορούμε", ανέφερε ο Στοφορίδης που στο τέλος μας έδωσε και την είδηση πως θα αγωνιζόταν στο Glory με τονCătălin Moroșanu!

"Ήταν να αγωνιστώ στο Glory με τονCătălin Moroșanu αλλά λόγω τραυματισμού δεν θα γίνει και θα το πάνε το παιχνίδι πιο μετά. Προς το παρόν δεν έχω κλείσει άλλο αγώνα", κατέληξε ο Έλληνας heavyweight.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

"Γκρέμισε" το instagram η ημίγυμνη φωτογραφία της Μαριάννας Καλέργη (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ