MMA

Στο Kritikos Camp ο Kακουμπάβας!

Στο Kritikos Camp ο Kακουμπάβας!

Στο Kritikos Camp βρέθηκε σήμερα το Fightsports.gr και συνάντησε τον Μελέτη Κακουμπάβα που πλέον ανήκει στην ομάδα του Νίκου Κρητικού. Ο Nightmare επιστρέφει μετά από έξι μήνες απουσίας για τον αγώνα στην Εσθονία, στις 26 Νοεμβρίου.

«Μετά από 6 μήνες επιστρέφω, βρίσκομαι στην οικογένεια τουKritikoscamp πλέον, είναι ο πρώτος μήνας προπόνησης, ψυχολογικά είμαι καλύτερα από ποτέ, δουλεύουμε σταδιακά και σωστά. Θεωρώ ότι στις 26 Νοεμβρίου θα είμαι έτοιμος, όχι στο 100%, αλλά πιστεύω θα πιάσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε»,ανέφερε αρχικά ο Μελέτης που τονίζει πως η πρόταση του Ντένι Λεωνίδη για τον αγώνα ήταν ελκυστική.

"Ίσως βιάστηκα να κλείσω αγώνα, ήταν καλή η πρόταση από τον Ντένι Λεωνίδη και τηνHurricane. Στο παρελθόν μου έχει κάνει προτάσεις αλλά λόγω του τραυματισμού, δεν μπόρεσα να παίξω. Στην πορεία έχουμε πολλούς αγώνες με τον Χρήστο Παπαναγιώτου που χτίζει σωστά και εκείνος τα παιχνίδια. Όνειρο μου να παίξω στοGlory"!

Στη συνέχεια ο Κακουμπάβας μίλησε για την νέα σούπερ χορηγία της εταιρίας Persani και των ανθρώπων που τον στηρίζουν για την επιστροφή του.

"Έχω πλέον δίπλα μου την εταιρίαPersani που με στηρίζει με τον εξαιρετικό εξοπλισμό της. Να ευχαριστήσω τους χορηγούς μουPersani,MuscleClub- Μισαηλίδης/Υφαντόπουλος,QNT Greece,Playsafe,τον Μιχάλη Σιούλη και τοStudioKarteris".

Tέλος για τις εντυπώσεις του στην νέα του ομάδα τόνισε. "Άλλαξε η προπόνηση μου και στους παρτενέρ, είναι οι καλύτεροι. Κάθε μέρα πόλεμος. Ο δάσκαλος Κρητικός είναι πολύ παθιασμένος με αυτό που κάνει, πιο παθιασμένος κι από τους αθλητές".

Το μήνυμα για το τέλος ήταν ξεκάθαρο πάντως αναφορικά με τους εγχώριους αγώνες: "Αυτό που περιμένει ο κόσμος στην Ελλάδα, θα γίνει γιατί αξίζει να γίνει".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίστευτη ιστορία του Wilder: H άρρωστη κόρη του, το μποξ και το ξύλο σε stalker (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν τερματοφύλακας, έγινε τούμπανο και υπέγραψε με το WWE! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ