MMA

Στην "πατρίδα" κάνει την επιστροφή του ο Weidman!

Στην "πατρίδα" κάνει την επιστροφή του ο Weidman!

Ο Chris Weidman έχασε τον τίτλο του από τον Luke Roclhold και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά. Αργά χθες στο βράδυ (9/9) ξέσπασαν φήμες ότι το UFC συμφώνησε με τον πρώην πρωταθλητή της middleweight κατηγορίας για το μεγάλο comeback.

Ο Chris Weidman τον περασμένο Δεκέμβρη έχασε τον τίτλο του από τον Luke Roclhold και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά λόγω κυρίως του χρόνιου τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο λαιμό.

Αργά χθες στο βράδυ (9/9) ξέσπασαν φήμες μεταξύ των MMA ρεπόρτερ ότι το UFC συμφώνησε με τον πρώην πρωταθλητή της middleweight κατηγορίας για το μεγάλο comeback.

Σύμφωνα λοιπόν με τις εξελίξεις στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού ο Weidman έχει συμφωνήσει να παίξει στο UFC 205 τον Νοέμβριο.

Από την πρώτη στιγμή που είχε ανακοινωθεί το συγκεκριμένο event οι... nerds του είδους είχαν σίγουρη τη συμμετοχή του Chris. Γιατί;

Διότι ο πρώην champion μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και είναι ιδιαίτερος αγαπητός στο διψασμένο για ΜΜΑ κοινό της πόλης.Οι εικασίες της τελευταίας στιγμής θέλουν το UFC να έχει ήδη βρει και τη "χρυσή τομή" των διαπραγματεύσεων και με τον αντίπαλο του Weidman.

O Weidman κερδίζει για πρώτη φορά τον Silva και τη ζώνη

Πρόκειται για τον Yoel Romero ο οποίος επίσης για τελευταία φορά έπαιξε τον Δεκέμβρη και μάλιστα στο ίδιο σόου που ο Chris είχε χάσει τον τίτλο του.

Ο "στρατιώτης του Θεού" δεν αγωνίστηκε ξανά με τη νίκη κόντρα στον Ronaldo Souza στο UFC 194, καθώς βρέθηκε μπλεγμένος σε σκάνδαλο ντόπινγκ.

Σημαντικό σαν χαρακτηριστικό για τον Yoel αποτελεί και το γεγονός πως αμέσως μόλις μπήκε στο UFC το 2013 και μέχρι σήμερα είναι αήττητος. Τρέχει δηλαδή ένα σερί επτά αγώνων με ισάριθμες νίκες...

O... στρατιώτης του Θεού Yoel Romero

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ηλίας Λάμπρου: «Οι σχολές μας δεν χωρούν φασίστες και ναζί»
Mike Tyson: «Είχα να κάνω σεξ 5 χρόνια γιατί ήμουν ηλίθιος» (BINTEO)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ