MMA

Στην Νέα Υόρκη το McGregor vs Aldo 2;

Στην Νέα Υόρκη το McGregor vs Aldo 2;

Για την Νέα Υόρκη και το Madison Square Garden φαίνεται να βλέπει την ρεβάνς του με τον Conor Mcgregor o Jose Aldo αλλά μόνο αν ο Ιρλανδός χάσει από τον Diaz.

Ο βραζιλιάνος πρώην υπερπρωταθλητής κέρδισε τον Frankie Edgar πριν από λίγες μέρες στο UFC 200 και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα McGregor-Diaz 2 στο τέλος Αυγούστου για να μάθει το μέλλον του. Το UFC της Νέας Υόρκης είναι τον Νοέμβριο οριακά για να προλάβει ο Ιρλανδός.

«Αν χάσει από τον Diaz, είναι πολύ πιθανό να μας βάλουν στην Νέα Υόρκη στις 12 Νοεμβρίου. Η ιρλανδική κοινότητα είναι δυνατή εκεί.» είπε ο Aldo στα Μέσα στην βραζιλία. «Αλλά αν κερδίσει νομίζω θα κάνουν και τρίτο αγώνα και θα μου χαλάσουν τα σχέδια».

Όσο για το ποιος θα κερδίσει την μάχη του 202, ο Aldo είπε: «Αν έπρεπε να στοιχηματήσω θα διάλεγα πάλι τον Nate. Τον είδα πολύ μεγαλύτερο αυτή τη φορά, δυνατότερο και προπονημένο. Πήρε τον αγώνα απροπόνητος την προηγούμενη φορά και πάλι κέρδισε. Καλά προπονημένος θα είναι πολύ σκληρό για τον McGregor. Αν δείτε τους αγώνες του Diaz, ακόμη και όταν χάνει βρίσκει ένα τρόπο να κερδίσει. Αν έπρεπε να στοιχηματίσω θα διάλεγα τον Nate».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Σοφία Κάργα θα σε κάνει να…βάλεις γάντια
Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη
Η φοβερή ιστορία του Αϊδινιώτη σε ρινγκ, νύχτα και φυλακή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ