MMA

Στην Αργεντινή για τον Παγκόσμιο τίτλο της IBF η Μαστροδούκα

Στην Αργεντινή για τον Παγκόσμιο τίτλο της IBF η Μαστροδούκα

Για το Μπουένος Άιρες ταξιδεύει η Αρετή Μαστροδούκα η οποία στις 19 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει την Anahi Sanchez για τον παγκόσμιο τίτλο της IBF

Μετά την κατάκτηση των τριών Παγκόσμιων τίτλων στο Gods of War Master editionτον περασμένο Μάιο, άλλη μία διεθνής πρόκληση χτυπάει την πόρτα της Ελληνίδας Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αρετής Μαστροδούκα .

Αυτή τη φορά όμως η Αρετή θα ταξιδέψει στη μακρινή Αργεντινή και το Μπουένος Άιρες , όπου στις 19 Μαρτίου θα αγωνιστεί με της Anahi Sanchez για τον παγκόσμιο τίτλο της IBF.

Η αντίπαλος της έχει ρεκόρ 12 νίκες , 5 ΚΟ και είναι Νο 2 στον κόσμο . Για το σκοπό αυτό η Master ταξιδεύει στο Λονδίνο για να κάνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της με τον προπονητή της Alec Wilkey .

«Έτσι λοιπόν η σκληρή δουλειά και προσπάθεια της Αρετής σε συνδυασμό με το Gods of War και το Στέλιο Πολίτη που έδωσε στην Αρετή τη δυνατότητα να αγωνίζεται στην Ελλάδα σε επίσημους επαγγελματικούς αγώνες πυγμαχίας με διεκδίκηση παγκοσμίων τίτλων , αποδίδει καρπούς. Η Αρετή Μαστροδούκα αποτελεί σημαία της επαγγελματικής πυγμαχίας στη χώρα μας καθώς είναι η μοναδική αθλήτρια που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο και έχει στην κατοχή της τρεις Παγκόσμιους τίτλους και τώρα διεκδικεί τον τέταρτο . Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και να μας κάνει πάντα υπερήφανους !!!»γράφει η ανακοίνωση του Gods of War!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor

Πρωταθλητές στο κρεβάτι: Δείτε τι γυναίκες κυκλοφορούν οι MMAers (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ