MMA

Σταύρος Γεωργίου: "Έχω ισχυρή θέληση θα φτάσω ψηλά"

Σταύρος Γεωργίου: "Έχω ισχυρή θέληση θα φτάσω ψηλά"

Ο ελπιδοφόρος μαχητής, Σταύρος Γεωργίου μίλησε για την συμμετοχή του στο ερχόμενο Gods of War με αντίπαλο τον Όλσι Μεσουτάι, ενώ κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί στο ΔΑΪΣ

Μόλις στα δεκαέξι του χρόνια ένας από τους πιο ελπιδοφόρους μαχητές, ο Σταύρος Γεωργίου λαμβάνει μέρος στο ερχόμενο Gods of War με αντίπαλο τον Όλσι Μεσουτάι, τον οποίο σας συστήσαμε χθες. Ο νεαρός αθλητής προέρχεται από την δυνατή σχολή του Mogadam και έχοντας οκτώ αγώνες, παίζει στην κατηγορία των 60 κιλών.

Ο Σταύρος Γεωργίου ξεκίνησε τα μαχητικά αθλήματα ως χόμπι και "κόλλησε" με τον δάσκαλο του Αχιλλέα Mogadam, μπαίνοντας στην αγωνιστική ομάδα.

"Ξεκίνησα πριν μερικά χρόνια να κάνω προπόνηση σαν χόμπι, όπου γνώρισα το δάσκαλο μου Αχιλλέα Μογκαντάμ, πριν ανοίξει δίκη του σχολή. Συνέχισα από τότε να κάνω προπονήσεις, αλλά όχι σε αγωνιστικό επίπεδο. Εδώ και ενάμιση χρόνο που υπάρχει η σχολή Royal Academy Mogadam Team ασχολούμαι πιο σοβαρά και πλέον σε αγωνιστικό level. Παράλληλα ασχολούμαι και με τις σπουδές μου και με άλλες δραστηριότητες. Μου αρέσει πολύ το άθλημα και το σίγουρο είναι ότι με ισχυρή θέληση και με τη βοήθεια του δασκάλου μου, έχουμε στόχο να φτάσουμε πολύ ψηλά...", μας ανέφερε ο Γεωργίου που τον ρωτήσαμε για τον Όλσι Μεσουτάι τον επόμενο αντίπαλο του.

"Δεν γνωρίζω τίποτα για τον αντίπαλο μου. Έχουμε κάνει με το δάσκαλο μου πολύ καλή προετοιμασία, η οποία συνεχίζεται δυναμικά και είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα!Το μόνο αποτέλεσμα που σκέφτομαι είναι η νίκη. Καλή επιτυχία κ στον αντίπαλο".

Τέλος κάλεσε όλο τον κόσμο να παραβρεθεί στο ΔΑΪΣ στις 29 Ιανουαρίου για να δει αγώνες υψηλών προδιαγραφών.

"Προσκαλώ όλους τους φίλους μου, τους γνωστούς μου και αυτούς που αγαπάνε και υποστηρίζουν το άθλημα να είναι στο στάδιο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι στις 29 Ιανουαρίου, για να απολαύσουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών, με πολύ καλούς αθλητές και πρωταθλητές".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Lindsey Pelas: Το νέο κορίτσι του UFC είναι εξωπραγματικά… καυτό (ΦΩΤΟ)

Βίντεο σοκ: Bodybuilder μπαίνει σε σχολή και τον δένουν… κόμπο BJJ Fighters

Νορβηγίδα τα βάζει με άντρες σε Αμερικάνικο κολέγιο στο Wrestling (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ