MMA

Στα μετάλλια ο Κατσινόπουλος, κόντρα στον τραυματισμό του

Στα μετάλλια ο Κατσινόπουλος, κόντρα στον τραυματισμό του

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος αγωνίστηκε σε τουρνουά BJJ στο Λονδίνο και επιστρέφει στην Ελλάδα με δύο μετάλλια στις αποσκευές του.

Στον "έβδομο ουρανό" πετάει ο Γιώργος Κατσινόπουλος που επέστρεψε στη δράση, κατακτώντας 2 μετάλλια σε τουρνουά BJJ που έγινε στο Λονδίνο.

Ο "Crazy Frog", μετά την επιτυχία ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία, εξηγώντας ότι ήταν μία δύσκολη περίοδος λόγω ενός τραυματισμού, αλλά κόντρα στις προβλέψεις τα κατάφερε να μπει στο τατάμι ξανά.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

HκαυτήΒrittneyPalmerκαλεί τον McGregor: Γύρνα πίσωΙρλανδέδεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

Η ψυχή ενός μαχητή δεν έχει όρια. .Τα όρια μας τα θετούμε μόνο εμείς οι ίδιοι καθε στιγμη που κοιτάμε σε έναν καθρέφτη βαθιά μέσα στα μάτια μας..Εμείς γνωρίζουμε πόσο θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας..Κάνεις δεν μπορεί να μας τα οριοθετησει και να μας ανακοινωσει μέχρι το που μπορούμε να φτάσουμε. .Μετά από μια δύσκολη περίοδο στις Φιλιππίνες στο παιχνίδι του Nomads,έχοντας ένα ισχύο στο οποίο πάνω στοιχηματιζάνε πολλοί γιατροί πώς δεν θα μου επιτρέψει να ξαναγωνιστω,με την βοήθεια μιας Ιατρικής ομαδας που πίστεψε σε εμένα,τους κύριους Γιώργο Κελαλη,Ζακ Μελαγιες,Απόστολο Σουβατζογλου, και βεβαια 2 ανθρωπουςκορυφαιους στο ειδος τους,τον καπετανιο της QNT στην Ελλαδα @Αιμίλιο Γιατζογλου και τον ορθομοριακο τρελό επιστήμονα Γεωργιάδη Χρηστο,κατάφερα να ξαναγωνιστω κατακτοντας 2 μετάλλια(1 χρυσό-1χαλκινο) σε ένα πολύ δύσκολο Τουρνουά Bjj στο Λονδίνο. .Οι επόμενοι στόχοι τέθηκαν. .τον επομενο μήνα το Πανευρωπαϊκό στην Ρώμη και τον Αύγουστο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Last Vegas.. #brazilianjiujitsu #London_open #Gfteam #gfteamgreece #juliocesar #katsinoteam #qnt #qntsportnutrition #bjjlifestyle #nevergiveup #motivate #believe_yo_you #the_only_easy_day_was_yesterday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Katsinopoulos (@georgekatsinopoulosofficial) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ