MMA

Srisaket Sor Rungvisai: Aπό τα σκουπίδια της Μπανγκόκ ο "κακός δαίμονας" του Chocolatito

Srisaket Sor Rungvisai: Aπό τα σκουπίδια της Μπανγκόκ ο "κακός δαίμονας" του Chocolatito

Η ήττα σοκ του Roman Gonzalez Chocolatito πριν λίγες μέρες από τον άγνωστο για πολλούς Srisaket Sor Rungvisai, προκάλεσε έκπληξη. Πώς ένας Ταϊλανδός κατάφερε να σταματήσει το σερί του καλύτερου πυγμάχου στον κόσμο; (VIDEO)

Τον Rungvisai συνοδεύει μία πονεμένη ιστορία, γεμάτη φτώχεια αλλά και ένα ηθικό δίδαγμα πως οι ικανοί άνθρωποι μπορούν να σταθούν στα πόδια τους αν το πιστέψουν.

Προήλθε από μία πολύ φτωχή οικογένεια στο Sisaket και αναγκάστηκε να φύγει μόνος του στην Μπανγκόκ μόλις 13 χρονών, γιατί δεν μπορούσαν ούτε να τον ταΐσουν οι γονείς του. Περπάτησε περίπου 60 χιλιόμετρα και η πρώτη του ασχολία, ήταν να μαζεύει σκουπίδια για ένα μαγαζί, ώστε να του δίνουν ένα πιάτο φαΐ. Η ζωή ήταν σκληρή για εκείνον όμως δεν το έβαλε κάτω και υπήρξαν φορές που έτρωγε ακόμα και από τα σκουπίδια.

Η τύχη όμως του χαμογέλασε, όταν υπέγραψε στο Nakornloung Promotion και έγινε επαγγελματίας πυγμάχος το 2010. Κέρδισε τον τίτλο WBC Asia στην Superflyweight κατηγορία και την υπερασπίστηκε πέντε φορές! Στην συνέχεια κέρδισε με νοκ άουτ τον Yota Sato όπου συνέχισε την ξέφρενη πορεία του το 2013.

Το αποκορύφωμα ήταν η νίκη επί του Roman Chocolatito, με τον άνθρωπο που ήταν από την αρχή δίπλα του σε όλη την προσπάθεια, τον prοmoter του Thainchai Pisitwuttinan.Ρίξτε μία ματιά στην Ταϊλανδική ρουκέτα, ονόματιSrisaket Sor Rungvisai.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Τρελό ντου και ξύλο σε ΜΜΑ αγώνα στο Νταγκεστάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ