MMA

Spong: "Αποσύρομαι γιατί δεν μπορούν να με καλύψουν τα promotion"!

Spong: "Αποσύρομαι γιατί δεν μπορούν να με καλύψουν τα promotion"!

Kickboxing... τέλος για τον Tyrone Spong o οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως αποσύρθηκε από τον χώρο του kickboxing.

Σύμφωνα με τον Σουριναμέζο top fighter δεν είναι ο τραυματισμός στο πόδι που τον έκανε να αποσυρθεί, αλλά το γεγονός πως τα kickboxing promotion δεν είχαν τη δυνατότητα πλέον να καλύπτουν τις απαιτήσεις του όποτε σταμάτησαν να ενδιαφέρονται γι'αυτόν.

Έκανε πλάκα στον δημοσιογράφο λίγο πριν τις αποκαλύψεις λέγοντάς του πως έπαψε να τον... αγαπάει όπως στο παρελθόν!

Όσον αφορά τις MMA ο Spong τόνισε ξανά πως το πόδι του είναι 100% γερό, αλλά μέχρι στιγμής απόφασή του είναι να επενδύσει στα βαρέα κιλά της πυγμαχίας. Ο Tyrone σημείωσε πως μετακόμισε στις ΗΠΑ για να κυνηγήσει μεγάλα πυγμαχικά παιχνίδια αφού εκεί βλέπει ότι τα χρήματα μπορούν να έρθουν άμεσα.

Για την ενδεχόμενη επιστροφή στις ΜΜΑ σημείωσε επίσης ότι εκεί ο κόσμος είναι χωρισμένος στα δύο! Υπάρχουν οι λίγοι που έγιναν πλούσιοι από το επάγγελμά τους και άλλοι που κυνηγούν το όνειρο με λίγα λεφτά. Επιχειρηματικό μυαλό ο Tyrone που δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν κλείνει καμία πόρτα εάν και εφόσον υπάρχουν οι σωστές πληρωμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FIGHTSPORTS.GR

Οι Ελληνίδες που ασχολούνται με τα μαχητικά είναι σέξι (ΦΩΤΟ)
Ο Yuri Boyka μπήκε στο γυμναστήριο είναι σε… τρομακτική κατάσταση και απειλεί τους πάντες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το πιο «καθαρό» βίντεο με τον Mike Tyson να… τρώει το αυτί του Holyfield! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ