MMA

Σοκ στη Ρωσία: Έχασε και ξυλοκόπησε άγρια τον αντιπρόεδρο ΜΜΑ

Σοκ στη Ρωσία: Έχασε και ξυλοκόπησε άγρια τον αντιπρόεδρο ΜΜΑ

Μετά το τέλος του Fight Nights Global 65, MMAer από το Νταγκεστάν παρέα με τον αδερφό του, ξυλοκόπησαν άγρια τον αντιπρόεδρο ΜΜΑ της Ρωσίας!

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίστηκαν στην Αστανά του Καζακστάν μετά το τέλος του Fight Nights Global 65 μια και MMAer από το Νταγκεστάν, παρέα με τον αδερφό του ξυλοκόπησαν άγρια τον αντιπρόεδρο ΜΜΑ της Ρωσίας!

Ο Gadzhimurad Khiramagomedov 99,9% έβαλε ταφόπλακα στην καριέρα του αποφασίζοντας μαζί με τον αδερφό του να μπουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε ο αντιπρόεδρος ΜΜΑ της Ρωσίας και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια. Οι συνέπειες του ξυλοδαρμού πολλές, αφού ο παράγονταςRadmir Gabdullin ( φώτο: δίπλα στον Fedor ) νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μ' ένα σπασμένο σαγόνι και πολλά άλλα κόκαλα του σώματός του στην ίδια κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν από την ήττα τουKhiramagomedov στο σόου χάρη σε πλειοψηφική απόφαση των κριτών. Ο μαχητής από το Νταγκεστάν, μαζί με τον αδερφό του πήγαν στο δωμάτιο του Gabdullin για να συζητήσουν. Τελικά, τα πράγματα ξέφυγαν και έφτασαν σ' αυτά που σας περιγράψαμε παραπάνω.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο θύτης έχει τη φήμη ενός πολύ ήρεμου και ευγενικού μαχητή. Φυσικά, η φήμη αυτή πήγε περίπατο και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο του ισόβιου αποκλεισμού από τις ΜΜΑ μάχες.

O Khiramagomedov, δεξιά όπως βλέπετε τη φωτογραφία

Ο προπονητής με δηλώσεις του είπε ότι ο fighter και ο αντιπρόεδρος έχουν χρόνια διαμάχη, ενώ ο αντιπρόεδρος Gabdullin από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται είπε ότι δεν υπάρχει καμία διαμάχη μεταξύ τους και πως το θέμα προέκυψε εκείνη τη στιγμή: "Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Όλα έγιναν ξαφνικά μέσα στο δωμάτιο. Μου ζήτησαν να αιτιολογήσω μία απόφαση που δεν έκρινα εγώ..."

Η ΜΜΑ Ένωση της Ρωσίας με πρόεδρο τον Fedor Emelianenko ξεκαθάρισε πως θα επιβληθούν κυρώσεις στους δύο μαχητές. Επίσης, ο ιδιοκτήτης του Fight Nights Global άφησε να εννοηθεί ότι οι Khiramagomedov δεν πρόκειται να αγωνιστούν ποτέ ξανά στο promotion του.

Για την ιστορία ο μαχητής με ρεκόρ 5-2 συνελήφθη από τις Αρχές του Καζακστάν, αλλά λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στη Μόσχα! Όταν ρωτήθηκε για να σχολιάσει το γεγονός είπε χαρακτηριστικά: "Δεν έχω να πω τίποτα, καταλαβαίνετε; Επέστρεψα στη Μόσχα και θα περάσω στιγμές με την οικογένειά μου."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αντίπαλος προπονητής γρονθοκόπησε πυγμάχο μέσα στο ρινγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μia Kang: Πυροβόλο στα ρινγκ, γαζέλα στις πασαρέλες (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ