MMA

ΣΟΚ: Φεύγει ο Aldo από το UFC;;

ΣΟΚ: Φεύγει ο Aldo από το UFC;;

Δεν άρεσε η ανακοίνωση της μάχης του Conor McGregor με τον Eddie Alvarez στον interim featherweight πρωταθλητή, Jose Aldo!

Ο Βραζιλιάνος, εξαιρετικά απογοητευμένος, σε αντίθεση με το ότι είχε πει ο πρόεδρος του UFC Dana White μετά τον αγώνα του με τον Edgar, είδε τον Conor και να μην επιστρέφει στην κατηγορία και να κρατάει την ζώνη του ανέπαφη!

Βέβαια ο White είπε ότι μετά το UFC 205, κερδίσει ή χάσει, ο Conor θα πρέπει να επιλέξει μόνο μια ζώνη αλλά ο Aldo προσθέτει ότι «τα έχει ξανακούσει αυτά» και πως «δεν εμπιστεύεται τον White καθόλου πια» αφού «κουμάντο κάνει ο Conor».

Αμέσως μετά ο Dana White μίλησε σε ένα βραζιλιάνικο Μέσο και είπε ότι θα επικοινωνήσει με τον Aldo για να λύσει το θέμα, πιθανότατα να του προσφέρει άλλο αγώνα στο 205, αλλά ο «Scarface» όχι μόνο δεν ηρέμησε αλλά έκανε νέες δηλώσεις ότι θέλει να αποσυρθεί τελείως από το ΜΜΑ αν δεν τον αφήσουν ελεύθερο!

Για να δούμε τι θα γίνει με τον Βραζιλιάνο που μοιάζει να έχει χάσει την υπομονή του με το UFC. Μιλάμε για έναν από τους σπουδαιότερους πρωταθλητές στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Aldo ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που το UFC πήρε την απόφαση να φέρει από το WEC τις κατηγορίες των μικρών κιλών, από 70 και κάτω και μέχρι την ήττα του από τον McGregor ήταν αήττητος για 25 σερί αγώνες, 10 από αυτούς ως ο κορυφαίος πρωταθλητής στα 66 κιλά στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Καυτό ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Rousey- Βrown και πρώην! (ΦΩΤΟ)

Ramzan Kadyrov ο… playboy πυγμάχος πρόεδρος της Τσετσενίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος κερνάει ξύλο σε Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ