MMA

Σικάγο: Η πόλη των συμμοριών και του μποξ!

Σικάγο: Η πόλη των συμμοριών και του μποξ!

Το Σικάγο απαριθμεί 150.000 μέλη συμμοριών. Κόντρα στα ναρκωτικά, το έγκλημα και τις δολοφονίες κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να σώσουν την νεολαία. Πως το πέτυχαν; Με την πυγμαχία!

Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο αλιεύσαμε από το Vice που αφορά την εγκληματικότητα των συμμοριών του Σικάγο. Η συγκεκριμένη πόλη της Αμερικής απαριθμεί 150.000 μέλη συμμοριών. Έτσι κόντρα στα ναρκωτικά, το έγκλημα και τις δολοφονίες κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να σώσουν την νεολαία. Πως το πέτυχαν; Με την πυγμαχία!

Έδωσαν κίνητρο στους νεαρούς, βάζοντας τους σε σχολές, τιθασεύοντας το… νιάτο και κρατώντας τους μακριά απ’ τον δρόμο. Στο Crushers club που είναι ένα απ’ αυτά τα γυμναστήρια, δίνουν δουλειά σε παιδιά που ξεκινούν την πυγμαχία και όσο ανεβάζουν εμπειρία, γίνοντας δάσκαλοι νεότερων εκκολαπτόμενων πυγμάχων, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να δουλέψουν σε συμμορίες.

Σίγουρα τα λεφτά είναι λιγότερα αλλά το μεράκι μεγάλο. Μάλιστα υπάρχει και κρατική βοήθεια στις συγκεκριμένες σχολές που μακροπρόθεσμα θέλουν να καταπολεμήσουν το έγκλημα. Αποτελούν δεύτερη οικογένεια των νεαρών, κρατώντας τους μακριά από την παραβατικότητα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχος μοιράζει τάβλες στην φυλακή

Βοyka: Δείτε πως γυρίζονται οι σκηνές

52χρονος λυκειάρχης κατέβηκε σε ΜΜΑ αγώνα για να μαζέψει λεφτά για το σχολείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ