MMA

Serkan Yılmaz: O Tούρκος Σαμουράι που προσπάθησε να επιβάλλει το Ταεκβοντο στο... Κ1

Serkan Yılmaz: O Tούρκος Σαμουράι που προσπάθησε να επιβάλλει το Ταεκβοντο στο... Κ1

O Τούρκος Σαμουράι, Serkan Yılmaz έκανε φιλότιμες προσπάθειες να αντιμετωπίσει καταξιωμένους kickboxers χωρίς να αλλάξει το στυλ του. (VIDEOS)

Το αν δούλεψε αποτελεσματικά το Ταεκβοντό στους αγώνες Κ-1 που έδωσε ο εντυπωσιακός Serkan Yılmaz, μπορεί να φανεί από το ρεκόρ του (3 νίκες- έξι ήττες).

Αρκετές ήττες, όμως κάποια από αυτά τα παιχνίδια, όπως αυτό απέναντι στον Masato, δείχνουν πως ο Τούρκος Σαμουράι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να αντιμετωπίσει καταξιωμένους kickboxers χωρίς να αλλάξει το στυλ του.

Ξεχώριζε για τα φοβερά του λακτίσματα που κατά βάση προέρχονται από το Ταεκβοντό. Ο Yilmaz γεννήθηκε στο 1975 και ξεκίνησε το Ταεκβοντό στα 13 του χρόνια. Παράλληλα δούλεψε και στο στυλ του kickboxing.

Με πολλούς τίτλους στην Τουρκία αλλά και Ευρωπαϊκές ζώνες ο Yilmaz κατάφερε να αποκτήσει του προσωνύμιο "ο Τούρκος Σαμουράι".

Το 2003 έκανε το ντεμπούτο του όπου κέρδισε τον Takashi Ohno. Έστειλε στο καναβάτσο τον Kazuya Yasuhiro και γενικότερα διατηρούσε μία καλή παράδοση με τους Ιάπωνες, που εντυπωσιάστηκαν με το στυλ του.

Το 2004 έκανε το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας του με τον Masato και παρά το ότι έχασε, ξεσήκωσε το κοινό.

Πάρτε μία γεύση από τα skills του Τούρκου:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)
Απίστευτο: Θύμα ληστείας με μαχαιριές Έλληνας πυγμάχος στο Μεξικό (BINTEO)
Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ