MMA

Σε ποιον έκανε την... κότα ο σπουδαίος Golovkin;

Σε ποιον έκανε την... κότα ο σπουδαίος Golovkin;

Ο εξαιρετικός Andre Ward, αήττητος και πρωταθλητής σπάνια μιλάει στα Μέσα, αλλά τώρα που το αποφάσισε έκανε αποκαλύψεις! O χρυσός ολυμπιονίκης της Αθήνας αποκάλεσε το πιο "hot" όνομα αυτή τη στιγμή στην επαγγελματική πυγμαχία "Little G" παραποιώντας το nickname του 33χρονου πυγμάχου το ευρέως γνωστό "GGG" ή "Triple G".

Δικαιολόγησε την πράξη του αυτή αποκαλύπτοντας μία ιστορία σχετικά μ'ένα σχεδόν έτοιμο παιχνίδι ανά μεταξύ τους. Πριν από περίπου ένα μήνα λέει ο Ward πως οι δικοί του εκπρόσωποι με αυτούς του Gennady συζητούσαν και σχεδόν συμφώνησαν να γίνει παιχνίδι μεταξύ των δύο κορυφαίων μποξέρ.

Λίγο πριν τις τελικές υπογραφές εμφανίστηκαν ξανά οι άνθρωποι του Golovkin, διαλύοντας χωρίς καμία ουσιαστική δικαιολογία το παιχνίδι! Αυτό ο Ward δε το συγχώρεσε, ειδικά δε όταν η ομάδα του "GGG" του είπε να κάνει υπομονή μέχρι το 2017 για παίξει μαζί του.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Ward ο οποίος τα τελευταία χρόνια ψηφίζεται ως ο δεύτερος καλύτερος pound for pound πυγμάχος πίσω από τον Mayweather. Θεώρησε λοιπόν ο Andre πως η συμπεριφορά αυτή ήταν τόσο προσβλητική ώστε να τον κάνει επίτηδες να μην ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση Golovkin.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθλητής του Tae Kwon Do τα βάζει με BJJ Fighter (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο πυγμάχοι που παίξανε μεταξύ τους συνολικά 121 γύρους!

Iρλανδός πυγμάχος κερνάει ξύλο σε Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ