Σε δημοπρασία το αμάξι της Rousey - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Σε δημοπρασία το αμάξι της Rousey

Σε δημοπρασία το αμάξι της Rousey

Mία σακαράκα του 2005 προσπαθεί να πουλήσει η Ronda Rousey που μέσω δημοπρασίας προσφέρει το αμάξι που την συντρόφευε για πολλά χρόνια με τιμή εκκίνησης τα 21.000 δολάρια!

Mία σακαράκα του 2005 προσπαθεί να πουλήσει η Ronda Rousey που μέσω δημοπρασίας προσφέρει το αμάξι που την συντρόφευε για πολλά χρόνια με τιμή εκκίνησης τα 21.000 δολάρια! Η ίδια αναφέρει πόσο μεγάλη συναισθηματική αξία έχει αυτό το αυτοκίνητο.

"Το λατρεύω και ελπίζω ο επόμενος που θα το πάρει να το αγαπάει και να το σέβεται. Ελπίζω να μην πάει στα χέρια ενός ψυχάκια που θα το πάρει μόνο και μόνο για να ικανοποιείται που μου ανήκε παλαιότερα"!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr 

Τρομακτικά επεισόδια χουλιγκάνων στην Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Claudia Ochoa Felix: H πιο επικίνδυνη και εκπαιδευμένη γυναίκα στον κόσμο

Σκληροί MMAers του δρόμου τις… παίζουν μέχρι θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ONEFUN

ONEFUN

Αυτό είναι το πιο στενάχωρο τραγούδι εκεί έξω, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Προς Θεού, είναι Δευτέρα πρωί, μην βάλεις να το ακούσεις.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24