MMA

Σαράντα τρία χρόνια από το θάνατο του Bruce Lee!

Σαράντα τρία χρόνια από το θάνατο του Bruce Lee!

Εβδομήντα έξι χρονών θα ήταν σήμερα ο σπουδαίος Bruce Lee αν δεν είχε χάσει την ζωή του εκείνο το απόγευμα της 20ης Ι0υλίου 1973 στο Χόνγκ Κόνγκ στο σπίτι της ηθοποιού Betty Ting Pei όπου δούλευαν τους ρόλους τους για το Game of Death.

Κάποια στιγμή ο Lee, που πριν λίγους μήνες παρα λίγο να πεθάνει από εγκεφαλικό οίδημα, ένοιωσε έντονο πονοκέφαλο και η ηθοποιός του έδωσε ένα παυσίπονο. Αυτός κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ.

Υπάρχουν φυσικά και διάφορες φήμες για τον θάνατο του, ότι τον σκότωσε η κινέζικη μαφία, άλλοι κινέζοι masters, η ιταλική μαφία κ.α. Αυτό όμως που ειναι αδιαμφισβήτητο είναι η προσφορά του στον χώρο των πολεμικών τεχνών και με την γενικότερη φιλοσοφία και στάση ζωής αλλά και τις πάμπολες συμμετοχές του σε επικές ταινίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι το UFC τον έχει «υιοθετήσει» τα τελευταία χρόνια ως ανεπίσημο πατέρα του. Ο ίδιος μπορεί να μην ασχολήθηκε ουσιαστικά με κάποια μορφή ΜΜΑ όμως η φιλοσοφία του ταίριαζε ιδιαίτερα με το «πάντρεμα» των διάφορων στυλ σε ένα, πολυεπίεδο και προσαρμόσιμο.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο τις καλύτερες στιγμές του στον κινηματογράφο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Η Σοφία Κάργα θα σε κάνει να…βάλεις γάντια (ΦΩΤΟ)
Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη (ΦΩΤΟ)
Η φοβερή ιστορία του Αϊδινιώτη σε ρινγκ, νύχτα και φυλακή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ