Σαν σήμερα: O Mike Tyson σε ρόλο... Φουτζιγιάμα κάνει σεισμό στο Τόκιο! - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Σαν σήμερα: O Mike Tyson σε ρόλο... Φουτζιγιάμα κάνει σεισμό στο Τόκιο!

Σαν σήμερα: O Mike Tyson σε ρόλο... Φουτζιγιάμα κάνει σεισμό στο Τόκιο!

Σαν σήμερα 21 Μαρτίου 1988 ο 21χρονος Mike Tyson γράφει το 34-0 της καριέρας του και παρέμεινε ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής! Αντίπαλος του "Iron Mike" ο Tony Tubbs (VIDEO)

Σαν σήμερα 21 Μαρτίου 1988 ο 21χρονος Mike Tyson γράφει το 34-0 της καριέρας του και παρέμεινε ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής! Αντίπαλος του "Iron Mike" ο Tony Tubbs, τον οποίο ο σκληρός των ρινγκ και κορυφαίος της βαριάς κατηγορίας... κατέστρεψε στον δεύτερο γύρο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι γράφτηκε στην ιστορία πρώτον γιατί ο Tyson συνέχισε την ξέφρενη πορεία του ενώ ήδη ήταν ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία του αθλήματος και επίσης ήταν η πρώτη έξοδος του Mike εκτός ΗΠΑ.

Στα θέματα πάντως που αφορούν τις νίκες του Mike Tyson ειδικά νωρίς στα παιχνίδια δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και περιγραφές αφού όλοι ξέρουμε τον τρόπο και το μόνο που μας αρέσει είναι να το απολαμβάνουμε. Πάμε να δούμε λοιπόν ακόμη μία ιστορική καταγραφή στο βιβλίο της ιστορίας της επαγγελματικής πυγμαχίας:

On this day 1988 Mike Tyson retains the heavyweight world title with this TKO of Tony Tubbs. Mike's first fight outside of the United States In the Pro ranks.

Δημοσιεύτηκε από World Boxing Scene στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016
SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24