MMA

Σαμούχου: "Δύσκολο η Ελληνίδα να αφήσει το μπαλέτο και να μπει στο κλουβί!"

Σαμούχου: "Δύσκολο η Ελληνίδα να αφήσει το μπαλέτο και να μπει στο κλουβί!"

Mία σημαντική νίκη που την κρατάει στις ΜΜΑ πέτυχε η Μαριάνθη Σαμούχου, που προς το παρόν βάζει στην άκρη το τέλος της καριέρας της και συνεχίζει. Μετά τη νίκη επί της Σοφίας Κάργα μίλησε για τα πλάνα της, ενώ αποθέωσε το προπονητικό της team.

Mία σημαντική νίκη που την κρατάει στις ΜΜΑ πέτυχε η Μαριάνθη Σαμούχου, που προς το παρόν βάζει στην άκρη το τέλος της καριέρας της και συνεχίζει σε αυτό που αγαπάει. Μετά την νίκη επί της Σοφίας Κάργα μιλάει στο Fightsports.gr για τα πλάνα της, ενώ αποθεώνει το προπονητικό της team στο οποίο χρεώνει αποκλειστικά την νίκη!

Αναλυτικά:

Mαριάνθη το παιχνίδι πήγε περίφημα για σένα. Ήταν όπως το είχες σχεδιάσει κι αν είσαι ευχαριστημένη από την απόδοση σου;

"Ναι πήγεκαλάόπωςακριβώς μου το έδωσαν να το καταλάβω ο Κιλας και ο Κατσινοπουλος. Αν και τουςλαχτάρισαπολλέςφορέςμε τις υποχρεώσεις εκτόςαθλητισμού. Πίστεψαν σε εμένακαιεγώσε αυτούς.Θεωρώπωςθέλεικότσια να προπονούν μια αθλήτρια στην ηλικία μου.

Ρισκάρουν τοόνοματουςαλλάτελικάπέτυχαν τον στόχο τους. Ταμπράβοαξίζουν σ’ αυτούς,όχισε εμένα.Μπράβοπου με ανέχτηκανόλοιοι συναθλητές μουαρκετάμικρότεροιαπόεμέναστην ηλικία των κοριτσιών μου. Με σεβάστηκαν και δεν με λυπηθηκανκαθόλουστα σπάρινγκ".

Έχεις πει κατά καιρούς πως θα βάλεις τέλος στην καριέρα σου. Υπάρχει περίπτωση αυτή η νίκη να σε κρατήσει μέσα στο παιχνίδι;

"Τώρα έλεγαότιθαφύγωκαιόλοεδώείμαι....Βλέπειςδενείμαιφυσιολογικός άνθρωπος.Άλλοιστηνθέσημου θα είχανφύγειαλλάείναιγλυκότο κλουβί ποιος το εγκαταλείπει; Πάντως,όχιεγώπλέον".

Την ζώνη έχει η Κρομμύδα με την οποία έχεις παίξει δύο φορές. Θα σε ενδιέφερε να έχεις μία τρίτη ευκαιρία απέναντι της;

"Οι δάσκαλοί μου θα κρίνουν αν πρέπει η αν είμαι έτοιμη να παίξω με κάποια κοπέλα. Εγώ εμπειρία έχω στα τουριστικά επαγγέλματα αυτοί ξέρουν την δική τους δουλειά. Προς το παρόν θέλω να ξεκουραστώ να κάτσω λίγο με τις κόρες μου να κάνουμε διάφορα μαζί που χάνω λόγω προπονήσεων. Όχι πως με έχουν ανάγκη αυτές πλέον διότι είναι έφηβες τις έχω εγώ όμως ανάγκη".

Πως βλέπεις την κατηγορία των γυναικών και γενικότερα το γυναικείο ΜΜΑ και γιατί πιστεύεις πως υπάρχουν τόσες λίγες αθλήτριες που τολμούν να μπουν στο κλουβί;

Δύσκολο να μπουν γυναίκες στο κλουβίτουλάχιστονεδώστην Ελλάδαακόμαβρισκόμαστελίγοπίσω σ’αυτό.Βλέπωπως στο ΜΜΑ οι γυναικείοιαγώνεςείναιπιοθεαματικοίκαι ποιο σκληροί . Δύσκολο η Ελληνίδα να αφήσει το μπαλέτο και μπει στο κλουβί.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ)

Θα πάθεις πλάκα: Αυτό είναι το νέο ring girl του Versus! (ΦΩΤΟ)

Μπλέξιμο: Η πρώην του Floyd Mayweather… χτυπάει Cristiano Ronaldo! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ