MMA

Ronda Rousey και... ευτυχισμένο το 2017

Ronda Rousey και... ευτυχισμένο το 2017

Νέα Υόρκη, UFC 205 και Ronda Rousey τελικά δεν θα βαδίσουν στον ίδιο δρόμο. Ο πρόεδρος του οργανισμού ξεκαθάρισε ότι η πρώην πρωταθλήτρια δεν θα αγωνιστεί στο μεγάλο event του Νοεμβρίου.

Στις δηλώσεις του ο Dana White έκανε δύο αποκαλύψεις. Η πρώτη αφορά το γεγονός πως ξεκινάει να φτιάχνει την κάρτα του UFC 205 ενώ σε σχετική ερώτηση για την Rousey είπε ότι το αστέρι των ΜΜΑ δεν θα παίξει στη Νέα Υόρκη και πως δεν ξεκίνησαν καν διαπραγματεύσεις.

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί η Rousey δεν γυρίζει στην ενεργό δράση, αλλά ξεπερνώντας και τον Νοέμβριο η πρώην πρωταθλήτρια θα συμπληρώσει έναν χρόνο εκτός αγωνιστικής παρουσίας στο οκτάγωνο. Η Ronda έχει ένα εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα που την κρατάει μακριά από τα αγωνιστικά της στάνταρ.

Όπως γράφει πάντως σήμερα το FOX δεν αποκλείεται η Ronda να παίξει τελικά μέσα στο 2016 και αυτό να γίνει στο event που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου...

Η Rousey αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο οκτάγωνο κόντρα στην Holly Holm όταν και ηττήθηκε με ΚΟ, χάνοντας το αήττητο και τον τίτλο της.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Βίντεο - σοκ: Πόλεμος γκάνγκστερ με μπουνιές και ματσέτες (ΒΙΝΤΕΟ)
Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η απάνθρωπη εκπαίδευση του Ρωσικού στρατού (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ