MMA

Ρήξη δικεφάλου ο Κακουμπάβας και αλλαγή αντιπάλου για Φλοριάν!

Ρήξη δικεφάλου ο Κακουμπάβας και αλλαγή αντιπάλου για Φλοριάν!

Ο Μελέτης Κακουμπάβας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της promoter Γεωργίας Μπιτάκου τραυματίστηκε στον δικέφαλο του χεριού και δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Φλοριάν Μάρκου.

Με μία δυσάρεστη είδηση έκλεισε η εβδομάδα καθώς ο Μελέτης Κακουμπάβας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της promoter Γεωργίας Μπιτάκου τραυματίστηκε στον δικέφαλο του χεριού και δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Φλοριάν Μάρκου. Ο Έλληνας μαχητής έπαθε ρήξη και θα μπει στο χειρουργείο.

Η Γεωργία Μπιτάκου έχει κινητοποιηθεί και ο αντίπαλος του Φλοριάν Μάρκου θα είναι υψηλού επιπέδου και θα ανακοινωθεί άμεσα. Όσον αφορά τη μεγάλη μάχη των δύο kickboxer αυτή θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου του 2016 στο κλειστό του Tae Kwon Do.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Σάββατο κατά τη διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Μελέτη Κακουμπάβα και δέκα δευτερόλεπτα ακριβώς πριν ολοκληρωθεί ο τελευταίος γύρος, ο Μελέτης δίνοντας ένα ανοιχτό κροσέ βρήκε στο κόκκαλο του αγκώνα του Καραγιαννίδη και έπεσε κάτω σφαδάζοντας κυριολεκτικά από τον πόνο. Η ομάδα του και εγώ τρέξαμε κατευθείαν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (χορηγό του No Limits) και αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, διαγνώστηκε αποκόλληση της άνω κεφαλής του δικεφάλου. Ο πρωταθλητής χρειάζεται άμεσα χειρουργείο και δύο μήνες με την αποκατάσταση για να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Του έβαλαν άμεσα νάρθηκα, το εξαιρετικό προσωπικό του Ιατρικού με στήριξε σε όλα και τη Δευτέρα μπαίνει χειρουργείο.(Τα έξοδα αναλαμβάνει το Ιατρικό στα πλαίσια της συνεργασίας μας). Ζήτησα να μείνω μόνη με τον Μελέτη και είδα τέτοιο πόνο στα μάτια του που μπορώ να φανταστώ πόσο θα ωχριά ο ψυχικός πόνος μπροστά στον πόνο του δικεφάλου. Μια ανάσα πριν …έξι μέρες πριν …δέκα δεύτερα πριν…του είπα κάτι που μου έμαθαν στην Ιταλία: ‘’Μην κλαις ποτέ πάνω από χυμένο γάλα…’’. Έγινε και πρέπει να προχωρήσουμε όλοι. Γιατί έγινε;

Η κακιά η ώρα είπαν κάποιοι…για να αποφευχθεί κάτι πιο άσχημο είπαν κάποιοι άλλοι…Εγώ θα δώσω τη δική μου ερμηνεία. Θα πω λοιπόν ότι απλά νίκησε αυτή τη φορά η κακία, ο φθόνος, το σύμπλεγμα το κόμπλεξ. Ήταν ελάχιστοι αυτοί του χώρου που χάρηκαν με την ψυχή τους που έκλεισα αυτό το μεγάλο αγώνα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όλος ο κόσμος τον περίμενε και το Σάββατο θα έμεναν και πολλοί απέξω το μόνο σίγουρο, παρά την αλητεία που έκαναν τα γνωστά παράσιτα και έβαλαν επίτηδες μια εβδομάδα πριν διοργάνωση και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κάνουν ζημιά όλο αυτό το διάστημα , πιάνοντας δημοσιογράφους που μίλαγα, χορηγούς μου, αντιγράφοντας ανακοινώσεις μου ακόμα και εκφράσεις μου. ‘’ελάτε στη γιορτή είχαν βάλει κάπου τίτλο’’ για να μπερδέψουν με κάθε τρόπο τον κόσμο, έφτασαν ακόμα και πανό να κατεβάσουν! Στη ζωή μου έχω μάθει να αγωνίζομαι πέρα από τα όρια από μικρό παιδί και ποτέ δεν έκανα πίσω σε τίποτα. Κοίταξα το Μελέτη και του είπα ‘’είμαστε μαχητές προχωράμε’’. Για μήνες ήταν στα κόκκινα και αυτός και ο Φλοριάν και τα άλλα παιδιά και εγώ και όλοι. Στην πιο δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, βασισμένοι στις αξίες μας και στην προσωπική μας δουλειά, φτιάξαμε με πείσμα μια αληθινή γιορτή για τα δέκα χρόνια που έβαλαν τα δυναμικά αθλήματα στις καρδιές του κόσμου και υπερασπίστηκαν με κύρος και ποιότητα τον συναρπαστικό αυτό κόσμο των αληθινών πολεμιστών. Δεν θα κάνουμε πίσω. Δεν κρέμασα ποτέ και δεν θα κρεμάσω αθλητή που έχει ετοιμαστεί να παίξει. Όλα τα παιχνίδια είναι συγκλονιστικά και άξια της δεκαετίας μας και θα γίνουν κανονικά . Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φλοριάν Μάρκου, είναι στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση θέλει να παίξει με τον πιο δυνατό αθλητή που μπορούμε να φέρουμε.

Είμαι σε επικοινωνία με φίλους promoter στην Ευρώπη , ενώ δύο Έλληνες manager βρίσκονται επίσης σε συζητήσεις και με βοηθάνε πολύ και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως, το Χρήστο Παπαναγιώτου και το Γιώργο Περγιάλη που είναι Ολλανδία, όπως και το διοργανωτή Χρήστο Χριστοδούλου από Κύπρο. Θα έρθει ο καλύτερος για το Φλοριάν να είστε βέβαιοι και θα δούμε ένα σπουδαίο αγώνα το Σάββατο! Θα προχωρήσουμε και θα σας χαρίσουμε μια υπέροχη αγωνιστική βραδιά όπως είχε σχεδιαστεί. Χθες με μεγάλη συγκίνηση συνομίλησα με τους πατεράδες των τριών αξιωματικών μας που σκοτώθηκαν στην Κίναρο και στους οποίους είναι αφιερωμένοι όλοι οι αγώνες. Μου είπαν συγκινημένοι πως θα παρευρεθούν να θαυμάσουν τα παιδιά που αγωνίζονται. Τα λόγια τους θα είναι η δύναμή μου για να προχωρήσω το δύσκολο έργο μου μέχρι το Σάββατο. Έχουμε χρέος όσο ποτέ να δείξουμε στα νέα παιδιά ότι μαχητής σημαίνει δεν υποκύπτω, δεν υποχωρώ, ακόμα και όταν πέφτω , σηκώνομαι και προχωράω.

Εύχομαι όλες οι σχολές να μας στηρίξουν και να μας σταθούν δίπλα στη δύσκολη αυτή τελική ευθεία για να τιμήσουν τη διοργάνωση που σεβάστηκε πάντοτε τον κόπο και το μόχθο τους, τους σπουδαίος αθλητές που θα συμμετέχουν, το συγκλονιστικό Φλοριάν Μάρκου που θα χαρίσει σπάνιο θέαμα υψηλής τεχνικής, το Μελέτη που θα έρθει από το νοσοκομείο κοντά μας εκείνο το βράδυ και τα μεγάλα μας μηνύματα, γιατί σας λέω αλήθεια….δεν υπάρχουν όρια…

Η μεγάλη μάχη μεταξύ Μάρκου –Κακουμπάβα θα γίνει 5 Νοεμβρίου 2016 στο Tae Kwon Do, που θα πλημμυρίσει. Οκτώβρη δεν μπορεί να γίνει γιατί έχει προγραμματιστεί το GFC, επομένως θα πάει ένα μήνα μετά , γιατί αυτή είναι η απόσταση που πρέπει να τηρούμε, οι διοργανωτές, όσοι έχουμε μάθει τη λέξη σεβασμό και αξιοπρέπεια. Για τους υπόλοιπους που δεν σέβονται , μέχρι πρότινος δεν ασχολούμουν και έλεγα …θα το βρουν από το Θεό.

Τελικά κατάλαβα, ότι ο Θεός έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί άρα….θα το βρουν από κει που πρέπει… Φλοριάν ανυπομονώ να σε δω το Σάββατο θα είμαι από κάτω μαζί με το Μελέτη που σε περιμένει το Νοέμβριο! Θα είμαστε όλοι εκεί Μανωλάς, Μπλάνας, Καρούσος, Εξακουστίδης, Γιαννόπουλος, Χατζής , Πολυχρόνης και φυσικά Μπιτάκος, Μπένωβ, Κατσινόπουλος, Κακαρίκος, Πανταζής, Νικολαϊδης, Καπώνης, Κοτσάκης και όλοι όσοι τίμησαν το ‘’σπίτι’’ του No Limits στα δέκα χρόνια που άλλαξαν την ιστορία του δυναμικού αθλητισμού! Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το σπουδαίο όνομα που θα αντιμετωπίσει ο Φλοριάν Μάρκου.

Σας ευχαριστώ όλους όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για να δηλώσετε τη στήριξή σας! Ραντεβού στο Κλειστό Πυγμαχίας ‘’Γιώργος Στεφανόπουλος’’ το Σάββατο!"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Το πιο «καθαρό» βίντεο με τον Mike Tyson να… τρώει το αυτί του Holyfield! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ελληνίδες που ασχολούνται με τα μαχητικά είναι σέξι (ΦΩΤΟ)

Ο Yuri Boyka μπήκε στο γυμναστήριο είναι σε… τρομακτική κατάσταση και απειλεί τους πάντες! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ