MMA

Rene «Boxer» Enriquez: Το μεγαλύτερο κεφάλι της μεξικανικής μαφίας

Rene «Boxer» Enriquez: Το μεγαλύτερο κεφάλι της μεξικανικής μαφίας

Ο Rene «boxer» Enriquez, ήταν το μεγάλο κεφάλι της συγκεκριμένης μαφίας, μέχρι το 2003 όταν συνεργάστηκε με την κυβέρνηση για να ξεριζώσουν την βαθιά εγκληματική δράση των Μεξικάνων.

Άλλος ένας πυγμάχος που ήταν επικεφαλής, ίσως στην πιο σκληρή μαφία του πλανήτη την Μεξικανική. Ο Rene «boxer» Enriquez, ήταν το μεγάλο κεφάλι της συγκεκριμένης μαφίας, μέχρι το 2003 όταν συνεργάστηκε με την κυβέρνηση για να ξεριζώσουν την βαθιά εγκληματική δράση των Μεξικάνων.

Η ζωή του έχει αναφερθεί στο βιβλίο ΒookThe Black Hand.

Από νεαρή ηλικία ο Enriquez είχε δύο χόμπι. Να πυγμαχεί και να ληστεύει τράπεζες! Στα 19 του ο Βοxer ενσωματώθηκε σε συμμορία των Μεξικάνων, λόγω της σκληρότητας του αλλά και των ικανοτήτων του σε μάχες του δρόμου. Κανείς δεν μπορούσε να τα βάλει μαζί του, καθώς κουβαλούσε εμπειρία αγώνων στον… δρόμο. Στο διάστημα που ήταν στην φυλακή μαχαίρωσε μέλος άλλης συμμορίας από τον Λος Άντζελες, όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς ένας «σκληροπυρηνικός» ονόματι «Chainsaw» που ήταν άσσος στην αλυσίδα, προσπάθησε να πάρει εκδίκηση, αλλά μαχαιρώθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου!

Βγήκε από την φυλακή, τον έχρησαν οι Μεξικάνοι αρχηγό τους και εκείνος ήλεγχε πλέον έναν στρατό συμμοριών που αριθμούσε τα 60.000 μέλη! Όλοι πέραν του βαρύ οπλισμού που έφεραν, εκπαιδεύονταν σκληρά σε μάχες σώμα με σώμα και δη πυγμαχία, καθώς ο εμπνευστής Enriquez, θεωρούσε πως έτσι θα ήταν ολοκληρωμένοι.

H δράση του διήρκεσε περί τα 20 χρόνια, ενώ 17 χρόνια αποτέλεσε των leader των πιο σκληρών του Μεξικού. Η συνεργασία του με τις αρχές το 2003 τον όρισε ως persona non grata, όμως ο Boxer ή αλλιώς the black hand, παραμένει στην ιστορία ως ένας από τους πιο αδίστακτους μεξικανούς του πλανήτη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Υπάλληλος Βενζινάδικου ΜΜΑer σπάει στο ξύλο επίδοξουςληστές!

Aπίστευτη κλωτσιά στον αέρα έφερε νοκ άουτ

MMA μαχήτρια πνίγει Αμερικάνο πεζοναύτη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ