MMA

Raquel Pennington: Ο "θηλυκός Rocky" στο UFC 205 για την έκπληξη!

Raquel Pennington: Ο "θηλυκός Rocky" στο UFC 205 για την έκπληξη!

Στις 12 Νοεμβρίου έρχεται η μεγαλύτερη μάχη στην καριέρα της 28χρονης Αμερικάνας, Raquel Pennington, και ο "θηλυκός Rocky" πάει για την έκπληξη. (videos)

Στην Νέα Υόρκη θα αντιμετωπίσει την Miesha Tate που είναι το φαβορί, όμως στα δικά μας μάτια, αυτή η μάχη της Raquel είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.

Με τρεις νίκες σερί τον τελευταίο ένα χρόνο, έχει κάνει μία εκπληκτική σεζόν, νικώντας αθλήτριες όπως η Correia και η Adrande. Ακόμα κι όταν έχασε τον Φεβρουάριο του 2015 από την Holly Holm, όλοι θυμούνται πόσο κοντινό ήταν αυτό το ματς και πως μπορούσε να δοθεί διαφορετικό αποτέλεσμα.

H Raquel γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1988 και από μικρό παιδί ξεχώριζε για την δραστηριότητα σε πολλά αθλήματα. Ήταν αυτή που λέμε, αθλητικό κορμί, παίζοντας μπάσκετ, βόλεϊ, κάνοντας στίβο αλλά πάντα ήθελε κάτι πιο δυναμικό. Τελειώνοντας το Harrison High School του Κολοράντο, έγινε γραμματέας σε αθλητική ομοσπονδία, κάτι που της χάρισε την ευκαιρία για γνωριμίες. Ο στόχος της ήταν να γίνει γιατρός και δεν πρωταγωνίστησε ποτέ στο κολέγιο, σε κάποιο άθλημα.

Στα 19 της χρόνια ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες, αλλά οι γονείς της δεν ήταν καθόλου ζεστοί με αυτή την ιδέα. Κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο της το 2009 σε ερασιτεχνικό αγώνα ΜΜΑ και από εκεί έκανε σερί οκτώ αγώνων με μία ήττα. Πρώτη της επαγγελματική νίκη με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στην Kim Couture με ΤΚΟ.

H Pennington όμως ήταν άγνωστη μεταξύ αγνώστων μέχρι τότε, όταν την ανακάλυψε η Shannon Knap, αφεντικό της Invicta, που ευθύνεται για την πορεία πολλών γυναικών προς το UFC. Ντεμπούτο το 2012 με την Sara Morais και νίκη για τον θηλυκό Rocky που δείχνει σιγά- σιγά πως το έχει. Όλα αυτά όμως ακολούθησαν την ανώμαλη προσγείωση καθώς βρήκε απέναντι της το... βουνό που λέγεται Cat Zingano και με πνιγμό στον δεύτερο γύρο έχασε. Η ήττα αυτή της στοίχισε κυρίως στην ψυχολογία με αποτέλεσμα να χάσει στην συνέχεια και από την Leslie Smith.

Toν Αύγουστο του 2013 το Ultimate Fighter άνοιξε την πόρτα για εκείνη, όταν ανακοινώθηκε πως θα συμμετάσχει στο casting Rousey team vs Tate team, όπου κέρδισε την πολύπειρη Tonya Evinger με υποταγή και ξεχώρισε από την ομάδα της Miesha Tate.H Cupcake που έχει προπονηθεί μαζί της και γνωρίζονται, την χαρακτήρισε αθλήτρια μυστήριο και πως ήταν η μοναδική που είχε την διάθεση να τα βάζει με άντρες.

Στην συνέχεια καθάρισε και τηνJessamyn Duke όμως ένας τραυματισμός στα ημιτελικά της στέρησε την κατάκτηση του τίτλου. Στις 6 Δεκεμβρίου του 2014 έρχεται η μεγάλη στιγμή. Εκεί όπου το UFC της δίνει την μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην Holly Holm που και εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στο promotion. Η τελευταία τραυματίστηκε και έκανε πίσω με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί με τηνAshlee Evans-Smith την οποίο κέρδισε με υποταγή και ενθουσίασε τους ανθρώπους του UFC.

Tελικά η Raquel αντιμετώπισε την Holm το 2015 κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση αλλά έχασε με πλειοψηφική απόφαση. H μία αθλήτρια όμως μετά την άλλη έκαναν πίσω στην ιδέα να την αντιμετωπίσουν κάτι που έγινε και στο UFC 191 όταν η Carmouche δεν αγωνίστηκε μαζί της και αντικαταστάθηκε από την Jessica Andrande που υποτάχθηκε στις ορέξεις της.Δύο νίκες σερί ήταν τα τελευταία της θύματα με Correia και Phillips να γνωρίζουν τις γροθιές της ισχυρής Raquel.

Δήλωσε ομοφυλόφιλη και σε σχέση με την Torres


HPennington ήταν από τις πρώτες αθλήτριες που δήλωσε ανοιχτά ομοφυλόφιλη ενώ οι φήμες για γάμο με την αγαπημένη της και επίσης αθλήτρια Tecia Torres, έχουν βομβαρδίσει το διαδίκτυο. Τελευταία φορά τις είδαμε σε μία διασκεδαστική προπόνηση μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ