MMA

Ράντζο που θα καλλιεργεί κάνναβη ανοίγει στην Καλιφόρνια ο Mike Tyson

Ράντζο που θα καλλιεργεί κάνναβη ανοίγει στην Καλιφόρνια ο Mike Tyson

Επιχειρηματικά πλάνα ενόψει για τον Mike Tyson που ετοιμάζει ράντζο που θα καλλιεργεί κάνναβη στην Καλιφόρνια, μετά την απόφαση της πολιτείας να νομιμοποιήσει την χρήση και παραγωγή.

Μάλιστα θα έχει μαζί του δύο συνεργάτες για το νέο του εγχείρημα και η τοποθεσία θα είναι στο Death Valley. Το ράντζο θα δίνει την δυνατότητα σε άλλους καλλιεργητές να παράγουν κάνναβη ενώ θα υπάρχει και ειδική εκπαίδευση για όσους το επιθυμούν. Κοινώς ένα... ΙΕΚ καλλιέργειας κάνναβης για τους μελλοντικούς επενδυτές.

Πρόσφατα υπήρξε και σχετική φωτογραφία που δείχνει τον Tyson να έχει βάλει μπρος για τα καλά το σχέδιο. Ο Tyson είναι χρόνια τώρα υποστηρικτής της θεραπευτικής μαριχουάνας και θα δίνονται οδηγίες για ανθρώπους με ασθένειες πως θα την χρησιμοποιούν.

Στην Καλιφόρνια μετά την νομιμοποίηση της μαριχουάνας θα υπάρξει έξαρση χρήσης, ωστόσο ο δήμαρχος την θεωρεί αναγέννηση οικονομική καθώς θα υπάρξουν θέσεις εργασίας. Φυσικά υπάρχει όριο για να την καλλιέργεια του κάθε ατόμου μια και επιτρέπονται μέχρι έξι δενδρύλλια.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

Σοκκαι δέος:Ηκαυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ