MMA

Πυγμάχοι που πέθαναν για το... μποξ

Πυγμάχοι που πέθαναν για το... μποξ

Το Fightsports.gr, με αφορμή το τραγικό συμβάν στον αγώνα του Nick Blackwell με τον Chris Eubank, κάνει αφιέρωμα στους ανθρώπους που ξεψύχησαν για την πυγμαχία.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν στον αγώνα του Nick Blackwell με τον Chris Eubank το Fightsports.gr αναζήτησε τους ανθρώπους που ξεψύχησαν για την πυγμαχία, με την ευχή ο νεαρός να μην είναι άλλο ένα θύμα.

Ed Sanders

Ο Ολυμπιονίκης του 1952 έχασε την ζωή του δύο χρόνια αργότερα μετά από 11 γύρους κόντρα στον Willie James.

Benny Paret

Βenny The Kid όπως ήταν γνωστός ο Κουβανός που έχασε την ζωή του το 1962 μετά από δωδεκάγυρο απέναντι στον Emile Griffith. O Paret έπεσε κώμα όταν δέχτηκε 29 συνεχόμενα χτυπήματα. Πέθανε δέκα μέρες αργότερα ενώ η μάχη τους ήταν τηλεοπτική!

Leavander Johnson

Ο Αμερικανός έπαιξε απέναντι στον Jesus Chavez το 2005 για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο αγώνας σταμάτησε τον ενδέκατο γύρο μετά από συνεχόμενες γροθιές που δέχτηκε ο Johnson. Μετά τον αγώνα τον πήγαν στο νοσοκομείο και μετά από λίγες μέρες έχασε την ζωή του.

Davey Moore

Το Μάρτιο του 1963 ο Davey Moore έπεσε με τον αυχένα πάνω στα σκοινιά αφού δέχτηκε συνεχόμενα χτυπήματα από τον Sugar Ramos. Ο Moore κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, έδωσε συνέντευξη τύπου αλλά μετά ξεψύχησε!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Marlon Vera ο πιο μάγκας MMAer που παίζει μόνο για το χαμόγελο της κόρης του

Katia Kubacki: Το καυτό ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Combatives: H «μάχη του πεζοδρομίου» στις ειδικές δυνάμεις της Γαλλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ