MMA

Πυγμάχοι ερωτεύτηκαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Πυγμάχοι ερωτεύτηκαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Έτοιμες για το επαγγελματικό τους ντεμπούτο είναι η Nicola Adams και Marlen Esparza οι οποίες είχαν ανέβει στο βάθρο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και έκτοτε είναι και ζευγάρι.

Πάνε περίπου πέντε χρόνια από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, όταν η Nicola Adams ανέβαινε στο βάθρο, όπως και η Marlen Esparza. Oι δύο πυγμάχοι που πλέον ετοιμάζονται για το επαγγελματικό τους ντεμπούτο, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, ενώ υπόσχονται πως δεν θα βάλουν ποτέ γάντια μεταξύ τους.

"Δεν πρόκειται να πυγμαχήσουμε ποτέ μεταξύ μας. Γνωριζόμασταν περίπου πέντε χρόνια, πριν τα φτιάξουμε αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ",λέει η Adams που συμπληρώνει. "Την είχα δει στο Κολοράντο όπου κάναμε μαζί προπόνηση σε ένα camp",τονίζει η Ολυμπιονίκης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μετά απέσπασε το χαμόγελο της Marlen εκείνο το βράδυ, όπως λέει χαρακτηριστικά.

H Αdams εκπροσωπεί τα χρώματα της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς, είναι η πρώτη γυναίκα πυγμάχος του Νησιού που κατέκτησε χρυσό σε Ολυμπιακούς αγώνες ενώ προέρχεται από τοPolice Community Club.

Από την άλλη η Esparza είναι Αμερικανίδα πυγμάχος που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.Το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο με την Golden Boy Promotions και αύριο κάνει το ντεμπούτο της!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ